پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۵۷

در حاشیه جلسه شورای مسکن شهرستان اهر عنوان شد؛

هدف دولت از افزایش وام مسکن مهر اتمام پروژه های نیمه تمام است

هدف دولت از افزایش وام مسکن مهر اتمام پروژه های نیمه تمام است

اهر - مدیر مسکن راه و شهرسازی آذربایجان شرقی هدف اصلی دولت یازدهم از افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر را اتمام پروژه های در دست اجرا در سطح کشور دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی اسحقی نژاد عصر سه شنبه در حاشیه جلسه شورای مسکن شهرستان اهر اظهار داشت: وظیفه راه و شهرسازی استان در قبال پروژه های مسکن مهر شهرستان اهر واگذاری زمین و معرفی به بانک ها جهت دریافت تسهیلات که تا سقف سی میلیون تومان انجام شد و اگر در شهرستان اعضای تعاونی های مسکن مهر به این نتیجه برسند که تسهیلات ارائه شده کافی نیست و نیازمند تخصیص تسهیلات مجدد است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه های عمرانی از جمله مسکن مهر در کشور به دلیل افزایش هزینه ها با این مشکلات مواجه شده اند، افزود: دولت تدبیر و امید در جهت رفع مشکلات مسکن مهر با تصویب لایحه ای وام های مسکن مهر که نیمه تمام مانده را تا ۳۰ الی ۴۰ میلیون تومان افزایش داد و هر اندازه ای که تسهیلات بیشتر شود در واقع اعضای تعاونی ها متحمل پرداخت آن می شوند.

۱۱۴ واحد نیمه تمام شهید منتظری اهر می توانند تسهیلات بانکی بگیرند

مدیر مسکن راه و شهرسازی آذربایجان شرقی ادامه داد: دولت یازدهم با سیاستی که در پیش گرفته قصد دارد تا در صورت این که پروژه های مسکن مهر در حالت نیمه تمام قرار گرفت و نیاز به منابع مالی جهت تکمیل پروژه های مسکن داشت زمینه دریافت تسهیلات مجدد را به اعضای تعاونی ها می دهد.

اسحقی نژاد هدف اصلی دولت یازدهم از افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر را اتمام پروژه های در دست اجرا در سطح کشور دانست، بیان کرد: در صورتی که اعضای تعاونی ها درخواست افزایش وام دهند و آن درخواست را مسئولان شهرستان، اداره تعاون شهرستان و استان تایید کند و هر میزان وامی که درخواست شود می توان این خواسته را اجابت کرد.

وی بابیان این که با افزایش وام مسکن مهر و عدم نیمه تمام ماندن مجدد پروژه ها، اداره تعاون جوابگوی اعضای تعاونی ها خواهد بود، اظهار کرد: واحدهای مسکن مهر که شامل فروش اقساط هستند و به صورت نیمه تمام مانده اند مشمول افزایش وام نمی شوند و ۱۱۴ واحد نیمه تمام شهید منتظری اهر می توانند برای تکمیل پروژه از افزایش تسهیلات بانکی بهره مند شوند.

کد خبر 4004217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha