به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه نشست صادرات غیر نفتی افزود: میزان کالای ارسال شده از گمرک استان طی ۲ ماهه ابتدایی سال ۲۱۲ تن بوده است.
دیودیده تصریح کرد: محصولات ارسال شده پودر و عصاره شیرین بیان است که به کشور آلمان و بخشی از آفریقای جنوبی صادر شده است.
وی بیان کرد: به لحاظ وزنی و به لحاظ ارزشی افزایش بیش از ۱۰۰ درصد در صادرات کالا از گمرک استان در دوماهه ابتدایی سال جاری نسبت به سال گذشته را شاهد هستیم.
وی افزود: به لحاظ وزنی ۱۷۸ درصد و به لحاظ ارزشی ۱۲۰ درصد افزایش صادرات در دوماهه ابتدایی امسال نسبت به سال گذشته را داشته ایم.
دیودیده با بیان اینکه نمایشگاه های تخصصی مقدمات اصلی برای توسعه صادرات و بازرگانی است ابراز داشت: نمایشگاه ها عمدتا یا تخصصی و یا به منظور تنطیم بازار هستند.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از تنظیم تقویم نمایشگاهی در استان خبر داد و گفت: این تقویم نمایشگاهی با ۲۰ نمایشگاه و ۶ عنوان برای همه شهرستان ها تهیه شده است.
نظر شما