پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد:

۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان اسدآباد آماده واگذاری است

۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان اسدآباد آماده واگذاری است

اسدآباد- مدیرجهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد گفت: ۳۰ واحد گلخانه ای به وسعت ۲۱ هکتار در شهرک گلخانه ای اسدآباد ایجاد شده که از این تعداد ۱۶ واحد فعال و مابقی آماده واگذاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سقراط بیرنگ ظهر پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه شهرستان اسدآباد اظهار داشت:مساحت زمین های اسدآباد ۱۱۹ هزار و ۶۰۰ هکتار است که ۶۴ هزار هکتار از این زمین ها اراضی کشاورزی و ۵۶هزار و ۸۰۰ هکتار جزء منابع ملی و طبیعی است.

وی افزود: ۲۸ هزار هکتار اراضی دیم، ۲۲هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی آبی و چهار هزار و ۵۰۰ هکتار باغ در اسدآباد تعریف شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد عنوان کرد: مجموع تولیدات شهرستان اسدآباد در سال زراعی گذشته ۵۰۷ هزار و ۴۰۰ تن بوده است.

وی با بیان اینکه درصد تولیدات شهرستان نسبت به استان ۹.۸ دهم است، تاکید کرد: شهرستان اسدآباد در تولید گوجه فرنگی در استان رتبه اول، چغندرقند رتبه دوم و در تولید گندم و جو رتبه نیز دوم استان را به خود اختصاص داده است.

بیرنگ بااشاره به اجرای طرح آبیاری نوین و اراضی مستعد شهرستان، عنوان کرد: ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان آمادگی آبیاری نوین را دارند که از این میزان ۱۴هزا و۴۰۰ هکتار مجهز شده و مابقی در حال تشکیل پرونده هستند.

وی درباره طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان نیز گفت: توسعه گلخانه ها یکی از اقداماتی است که در راستای اشتغال و تولید مورد توجه قرار می گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد افزود: تعهد شهرستان اسدآباد ساخت و ایجاد ۱۴ هکتار گلخانه در سطح شهرستان است.

وی بیان کرد: علاوه بر گلخانه های زیرنظر جهادکشاورزی، ۱۰ واحد گلخانه ای دیگر به صورت دو واحد فعال و مابقی نیمه فعال در سطح شهرستان غیرفعال است.

بیرنگ با بیان اینکه سود تسهیلات در مناطق محروم ۱۲ درصد است، عنوان کرد: تسهیلات با سود ۱۵درصد در سال گذشته به متقاضیان ساخت گلخانه پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: کاهش مصرف آب، تنوع بالای کشت در گلخانه و فروش بالا در بازار از مهمترین ویژگی های کشت های گلخانه ای است.

کد خبر 4005632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha