پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۴

رئیس پلیس راه استان ایلام خبر داد:

تخطی از سرعت مطمئنه عامل ۴۲ درصد از تصادف منجر به فوت در ایلام

تخطی از سرعت مطمئنه عامل ۴۲ درصد از تصادف منجر به فوت در ایلام

ایلام-رئیس پلیس راه استان ایلام گفت: ۴۲ درصد تصادفات منجر به فوت و جرح در استان ایلام به علت تخطی از سرعت مطمئنه رخ داده است.

 رضا همتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: گرچه سرعت زیاد و حوادث ترافیکی رابطه ای بسیار پیچیده بایکدیگر دارند اما با زبان ساده می توان گفت که هرچه سرعت وسیله نقیله بالاتر باشد احتمال انحراف و واژگونی خودرو  بیشتر شده ، احتمال تصادف، صدمه و مرگ و میر افزایش می یابد.

وی افزود: سرعت بیش از حد مهم ترین و شایع ترین عامل تصادفات و مرگ و میر در حوادث ترافیکی است.

رئیس پلیس راه استان ایلام یادآور شد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۴۲ درصد تصادفات منجر به فوت و جرح در استان ایلام به علت تخطی از سرعت مطمئنه رخ داده است. که بیشتر این تصادفات به صورت واژگونی و خروج از جاده رخ داده است.

سرهنگ همتی زاده در پایان گفت:  یکی از علل مهم تصادفات رانندگی در استان ایلام بحث تخطی از سرعت مطمئنه می باشد که در وقوع تصادفات و افزایش شدت تصادفات رانندگی نقش دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: با بکارگیری دوربین های جدید ثبت تخلفات رانندگی که در جاده ها فعال هستند و با استفاده از دوربین های سیار سرعت که توسط کاربر پلیس مورد استفاده قرار می گیرند و با افزایش نظارتها شاهد کاهش وقوع تخلفات سرعت غیرمجاز و در نتیجه کاهش وقوع و شدت تصادفات رانندگی باشیم.

کد خبر 4005786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha