پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۸

استاندار قزوین:

صادرات یک میلیارد دلاری قزوین با همکاری اتاق بازرگانی محقق میشود

صادرات یک میلیارد دلاری قزوین با همکاری اتاق بازرگانی محقق میشود

قزوین- استاندار قزوین گفت: اتاق بازرگانی با حضور فعالان بخش خصوصی ظرفیت بسیار بالایی دارد که می تواند در تحقق صادرات یک میلیارد دلاری استان نقش محوری ایفا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت رئیسه اتاق بازرگانی قزوین روز پنجشنبه با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کردند.

فریدون همتی در این دیدار گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید از تمامی ظرفیت های بخش خصوصی بخوبی استفاده کنیم تا کارها به نتیجه برسد.

وی افزود: اتاق بازرگانی قزوین با داشتن اعضایی توانمند در عرصه تولید و اقتصاد باید در استان بتواند ضمن رصد مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان راه حل آن را نیز به مسئولان دولتی پیشنهاد کند.

همتی یادآورشد: با هدف گذاری صادرات یک میلیارد دلاری باید بتوانیم با برنامه ریزی اتاق بازرگانی با استفاده حداکثری از توان واحدهای شاخص برای افزایش صادرات کنونی و تحقق چشم انداز ترسیم شده بهره برداری کنیم.


 
وی افزود: اتاق بازرگانی به عنوان مشاوری امین می تواند با تشکیل جلسات کارشناسی مشکلات اقتصادی استان را رصد کرده و به همراه راهکار حل آنها در اختیار دستگاه های اجرایی قرار دهد.

همتی تصریح کرد: مدیریت در استان دچار روزمرگی شده و برای حرکت به سمت نوآوری نیازمند استفاده از مشاوره تخصصی اتاق بازرگانی هستیم.

استاندار به ضرورت تسریع در امور مربوط به تولید و صادرات هم تاکید کرد و گفت: به دنبال روش های نوین هستیم تا کوتاه کردن فرایند صدور مجوز در دستگاههای اجرایی به تغییر نگرش مسئولان نیز کمک کنیم تا شرایط را برای تولیدکننده تسهیل کنیم.

همتی افزود: مسائل اقتصادی با دستورالعمل و بخشنامه حل نمی شود بلکه در این عرصه نیازمند کار جهادی هستیم تا به وضعیت بهتری برسیم.

وی ظرفیت های اقتصادی استان قزوین را مطلوب ارزیابی کرد و اظهارداشت: در حوزه اقتصادی اتاق بازرگانی می تواند محور کارها باشد و نقش پررنگی ایفا کند تا سرعت عمل ادارات نیز بیشتر شود.

استاندار تصریح کرد: از فعالان اتاق بازرگانی انتظار داریم با شناسایی مشکلات حوزه های اقتصادی، تولیدی و صادراتی به ما کمک کنند تا رفع موانع با سرعت بیشتری عملیاتی شود.

وی گفت: تشکیل کنسرسیوم صادراتی با کمک اتاق بازرگانی نقش مهمی در جهش صادراتی استان دارد و انتظار داریم در این زمینه فعالتر عمل کنید.

استاندار اضافه کرد: ساماندهی زنجیره های تولید هم از کارهای مهمی است که اتاق بازرگانی با تشکیل اتاق فکر و برنامه ریزی مدون می تواند ما را در پیشبرد امور یاری کند.

وی اظهارداشت: تصمیم داریم مسئولیت کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی را به اتاق بازرگانی قزوین واگذار کنیم تا از ظرفیت این بخش بیشتر استفاده شود.

در این جلسه غلامرضا کشاورز رئیس اتاق بازرگانی قزوین هم گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کرد.

کد خبر 4005803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha