پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۳۵

خورشيد انور در نشست وزراي كشور دولت هاي عضو اكو:

اعضاي اكو بايد براي مبارزه با جرائم سازمان يافته رويكرد واحدي داشته باشند

اعضاي اكو بايد براي مبارزه با جرائم سازمان يافته رويكرد واحدي داشته باشند

دبير كل اكو گفت: اعضاي اكو بايد براي مبارزه با جرائم سازمان يافته از جمله مبارزه با تروريسم ، مواد مخدر، پولشويي و تجارت غير قانوني رويكرد واحدي داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، خورشيد انور، دبير كل اكو در نشست وزراي كشور دولت هاي عضو اكو كه صبح امروز در تالار وزارت كشور برگزار شد، گفت: با توجه به خطرات مستقيمي كه براي ما و جامعه بين المللي در منطقه اكو وجود دارد و آرمان هاي ما را تهديد مي كند بايد جامعه اي آرام و ايمن داشته باشيم تا رشد پيدا كنيم و از لحاظ اقتصادي نيز با يكديگر تعامل داشته باشيم.

خورسيد انور تاكيد كرد: عدم وجود يك تعريف كلي براي تروريسم يك ضعف است از اين رو  در نشست سازمان ملل راهبردي براي تعريف كلي در خصوص مبارزه با تروريسم تدوين خواهد شد.

وي افزود: ما بايد با مسائل قاچاق انسان و مواد مخدر به شدت مبارزه كنيم و خسته نشويم چرا كه خطر هر روز زيادتر مي شود و مبارزه با ترورسيم نيز اهميت بيشتري پيدا مي كند.

دبير كل اكو اظهار داشت: پروتكل هاي زيادي در خصوص تروريسم و قاچاق مواد مخدر وجود دارد كه كشورهاي عضو اكو نيز عضو آن هستند اما نبود تعريف كلي براي تروريسم يك ضعف است و لذا قرار است در نشست سازمان ملل راهبردي در اين خصوص براي ارائه تعريف كلي براي مبارزه با تروريسم تدوين شود اما بايد همه مسائل نظير ورود خارجي ها و وجود تبعيض هم در آن گنجانده شود.

خورشيد انور خاطر نشان كرد: 90 درصد ترياك در اين منطقه توليد مي شود و اكثر جاده ها محلي براي عبور قاچاقچيان است و برنامه DCCU و كنترل مواد مخدر ارسال 1999 عملياتي شده است.

وي ادامه داد: DCCU  بايد به مركز منطقه اي براي مبارزه با مواد مخدر تبديل شود ودر اين اجلاس به وجود آمدن شبكه هاي امنيتي و حداكثر استفاده از منابع كشورهاي عضو اكو در منطقه مدنظر قرار گرفت.

دبير كل اكور در عين حال تصريح كرد: قاچاق مواد مخدر مي طلبد تا رويكرد واحدي داشته باشيم چرا كه شيوع ايدز و پولشوئي در منطقه بيدار توسعه يافته و 2 تا 5 درصد در امد ناخالص دنيا را پول شويي به خود اختصاص داده است و پول غير مشروع وقتي از اين راه به دست آيد ايجاد تورم مي كند.

وي افزود:  بايد براي مبارزه با مواد مخدر، پول شويي، تجارت غير قانوني و ... ظرفيت سازي كرد و مكانيزمي حقوقي به وجود آوريم تا با اين جرائم سازمان يافته در منطقه مقابله كنيم.

خورشيد انور در خاتمه گفت: اكو حداكثر همكاري را با شما خواهد كرد.

کد خبر 400738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha