پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی در تمامی شهرستان های خراسان جنوبی

ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی در تمامی شهرستان های خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی از ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی در تمامی شهرستان های استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رمضانی صبح دوشنبه در مراسم تقدیر از شهرستان های برتر دومین نمایشگاه منطقه ای شرق کشور اظهار داشت:  شرایط صنایع دستی در کشور در مسیر صحیحی قرار دارد که جهت گیری صحیح کشور در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه در گذشته با شرایط موجود امیدی به اشتغال زایی و درآمدزایی صنایع دستی در داخل کشور نداشتیم، بیان کرد: اما امروز با رفع تحریم ها و رونق صنعت گردشگری در کشور این شرایط ایجاد شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه رونق صنایع دستی ارتباط تنگاتنگی  با رونق گردشگری دارد، عنوان داشت: به طور حتم رونق صنعت گردشگری در کشور سبب رونق صنایع دستی نیز خواهد شد.

رمضانی با اشاره به افزایش قابل توجه گردشگران خارجی به کشور، افزود: در دو سال گذشته ایران به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری در دنیا بوده و امسال نیز برای سومین سال سازمان جهانی گردشگری ایران را دارای بیشترین رشد در حوزه گردشگری معرفی کرده است.

بهره مندی همه هنرمندان صنایع دستی از بیمه

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی نیز تاثیرات این سیاست ها کاملا روشن است، بیان داشت: در این استان تعداد گردشگران و فروش صنایع دستی  نسبت به سنوات گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر به دنبال ساخت بازارچه های صنایع دستی در همه شهرستان های استان هستیم، بیان کرد: نگاه مدیران به حوزه صنایع دستی نگاه فعالانه ای است.

رمضانی با تأکید بر اینکه در شرایط خشکسالی موجود صنایع دستی یکی از مسیرهای توسعه روستایی در کشور مطرح شده است، عنوان داشت: در این زمینه دولت تنها می تواند تدارک دهنده باشد اما نمی تواند ایجاد انگیزه در هنرمندان داشته باشد.

وی با بیان اینکه امسال با پیشنهاد دولت همه هنرمندان صنایع دستی می توانند از بیمه بهره مند شوند، بیان کرد: این امر یکی از مطالبات اصلی هنرمندان بود که امروز تحقق یایفته است.

اختصاص ۱۰ کیوسک صنایع دستی به استان

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سازمان میراث فرهنگی ۷۵ روستا مشخص شده است که در زمینه اشتغال و تولید و رونق صنایع دستی آن باید کار اساسی انجام شود، اظهار کرد: از این تعداد دو روستای خور و نایبند مربوط به خراسان جنوبی است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر اعتبار به این روستاها اختصاص یافته و به زودی برگزاری کلاس های آموزشی و ایجاد اقامتگاه های بومگردی در این روستاها نیز آغاز می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین روستای خراشاد بیرجند به عنوان روستای ملی حوله بافی تعیین شده که منتظر اعلام ثبت این موضوع هستیم.

رمضانی همچنین از اختصاص ۱۰ کیوسک صنایع دستی به استان خبر داد و گفت: این کیوسک ها در وهله نخست در مرکز استان و پارک توحید بیرجند مستقر خواهد شد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این سازمان میراث فرهگی به دنبال راه اندازی فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی در کشور است.

کد خبر 4008988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha