پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۲۱

سرپرست اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی:

۲۰ هزار اظهار نامه مالیاتی در خراسان جنوبی دریافت شد

۲۰ هزار اظهار نامه مالیاتی در خراسان جنوبی دریافت شد

بیرجند- سرپرست اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی از دریافت ۲۰ هزار و ۶۰۰ اظهار نامه مالیاتی در استان خبر داد.

محمدرضا پاک گهر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تسلیم اظهار نامه مالیاتی مودیان به صورت الکترونیکی، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۲۰ هزار و ۶۰۰ مودی استان برای تکمیل اظهارنامه مالیاتی ماده ۱۰۰ اقدام کرده اند.

وی بیان کرد: این تعداد شامل اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۹۵ اشخاص حقیقی شامل صاحبان مشاغل و همچنین صاحبان خودروهای عمومی است.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته از مجموع پرونده های فعال بالغ بر ۳۳ هزار نفر برای تکمیل پرونده خود اقدام کرده بودند، بیان داشت: در مقایسه با سال گذشته هنوز بالغ بر ۱۳ هزار مودی نسبت به تکمیل اظهار نامه های مالیاتی خود اقدام نکرده اند.

۳۱ خرداد ماه، آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه های مالیاتی

پاک گهر، آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه های مالیاتی را ۳۱ خرداد ماه جاری عنوان کرد و گفت: طبق قانون این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.

وی به مزایای تسلیم اظهارنامه های مالیاتی در موعد مقرر اشاره کرد و گفت: مودیانی که در این زمینه اقدام کنند می تواند از معافیت پایه سالانه ۱۵۶ میلیون تومانی استفاده کرده و مالیات آن ها به صورت علی راس محاسبه نخواهد شد.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین این افراد می توانند از دیگر معافیت ها و مشوق های مالیاتی بهره مند شوند.

پاک گهر از تمامی مودیان خواست تا در اسرع وقت نسبت به تکمیل و ارسال اظهارنامه های خود از طریق سامانه www.tax.gov.ir اقدام کرده و انجام این مهم را به روزهای پایانی خردادماه موکول نکنند.

کد خبر 4010372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha