پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۱

در گفتگو با مهر مطرح شد:

جزئیات دستگیری مال خر حرفه ای در قرچک/۲۱۷ دستگاه پخش خودرو کشف شد

جزئیات دستگیری مال خر حرفه ای در قرچک/۲۱۷ دستگاه پخش خودرو کشف شد

قرچک- فرمانده انتظامی شهرستان قرچک از دستگیری یک مال خر حرفه ای در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی موسی پور، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که بر اساس گزارشات مردمی، وجود یک فرد که اقدام به خرید اموال مسروقه می کرد، به پلیس شهرستان قرچک اطلاع داده شد، اظهار داشت: نیروهای پلیس، بر اساس این گزارش، تحقیقات خود را آغاز کردند.

وی افزود: نیروهای پلیس در کلانتری «زیبا شهر» شهرستان قرچک، پس از بررسی های به عمل آمده و اطلاع از محل این مال خر حرفه ای و با هماهنگی مرجع قضایی، اقدام به دستگیری وی و توقیف اموال مسروقه ای که خریداری کرده بود، نمودند.

فرمانده انتظامی شهرستان قرچک افزود: هم اکنون بیش از ۲۱۷ پنل و دستگاه کامل پخش خودرو، تعداد زیادی دوربین فیلمبرداری، لوازم و قطعات خودرو از این فرد کشف و ضبط شده و این مال خر حرفه ای پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی تحویل داده شد.

وی گفت: تاکنون تعدادی از مالباختگان برای شناسایی و دریافت اموال مسروقه خود به کلانتری «زیبا شهر» مراجعه کرده اند، از دیگر مالباختگانی که اموال آن ها در سطح شهرستان قرچک و یا جنوب استان تهران به سرقت رفته می توانند با مراجعه به کلانتری «زیبا شهر» ، نسبت به شناسایی اموال خود اقدام کنند.

موسی پور با تاکید بر تعامل پلیس و مردم، گفت: از شهروندان عزیز تقاضا دارم، کوچکترین موارد مشکوک را از طریق شماره ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

وی همچنین از رانندگان و مالکان وسائل نقلیه خواست از پارک خودرو در اماکن خلوت خودداری کرده و خودرو را به دزدگیر و سیستم های امنیتی مجهز کنند.

کد خبر 4012037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha