پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰

با حضور معاون وزیر راه؛

احداث اسکله فرآورده های نفتی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس آغازشد

احداث اسکله فرآورده های نفتی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس آغازشد

بندرعباس - با حضور محمد سعید نژاد معاون وزیر راه و شهرسازی عملیات ساخت سه پست اسکله صادرات فرآورده های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندر شهید رجایی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعیدنژاد ظهر جمعه در جمع خبرنگاران بیان داشت: احداث سه پست اسکله نفتی از نوع شمع و عرشه و شناورهای طرح ۱۰۰هزار تن و احداث پل دسترسی و خطوط انتقال به اسکله ها به طول هزار و ۷۰۰متر با مبلغ اولیه هزار و ۶۴۰میلیارد ریال در مدت زمان ۲۴ ماه به اتمام خواهد رسید. این پروژه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: با بهره برداری این پروژه امکان صادرات سالیانه ۳۴میلیون تن مواد نفتی شامل بنزین، گازوئیل، نفتا، میعانات گازی، نفت کوره و سوخت شناورها فراهم می شود.

به گفته سعیدنژاد، امروز خوشبختانه عملیات ساخت اسکله نفتی بندر شهید رجایی نیز آغاز شد تا بتوانیم با توجه به طرح‌های توسعه‌ای در حوزه نفت و گاز کشور ملزم به استفاده از ظرفیت‌های جدید در حوزه بندری باشیم که این اسکله یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است.

کد خبر 4012795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha