۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳

مدیر بسیج سازندگی بوشهر:

مشکلات عشایر دشت پلنگ دشتی توسط بسیج سازندگی رفع می‌شود

مشکلات عشایر دشت پلنگ دشتی توسط بسیج سازندگی رفع می‌شود

بوشهر - مدیر سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر گفت: رسیدگی به خواسته‌های عشایر دشت پلنگ دشتی توسط بسیج سازندگی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ذوالفقار عباسی‌فر عصر یکشنبه در جمع مردم عشایر منطقه دشت پلنگ شهرستان دشتی اظهار کرد: فلسفه تشکیل بسیج سازندگی خدمت به محرومین بوده است و امروز عشایر خودکفاترین اما محروم ترین قشر جامعه هستند.

وی افزود: در حوزه فرهنگی پیوندی که بین عشایر و دین، مذهب و آیین وجود داشته، زبانزد خاص و عام  بوده اما با پیشرفت علم و تکنولوژی و توسعه شهرها و روستاها، هنر و فرهنگ این قشر زحمتکش و فعال در عرصه های مختلف مورد کم توجهی قرار گرفته است.

عباسی‌فر ابراز کرد: در بخش علمی، از زیر سیاه‌چادرهای عشایر نخبه‌های علمی در رشته‌های مختلف به وجود آمده‌اند که نمونه های از آنها را می‌توان در مدیریت‌های کلان و مراکز علمی و دانشگاهی کشور جستجو کرد.

مدیر بسیح سازندگی استان بوشهر با اشاره به اینکه عشایر در حوزه های مختلف کشور همیشه سابقه درخشانی داشته و از نیروهای پیشتاز انقلاب اسلامی بوده اند، تصریح کرد: در سالیان گذشته هر سیاه چادر عشایر به منزله یک سنگر اقتصادی محسوب می شده است که خودکفایی در همه عرصه ها را به وجود می آورد اما امروزه این ظرفیت مهم در حال تنزل است.

وی با بیان اینکه خدمت به عشایر از وظایف بسیج سازندگی است، ابراز کرد: امروزه در همه روستاهای استان بوشهر آثاری از خدمات این سازمان مشهود و ملموس است که بایستی در حوزه عشایری با توجه به محرومیت‌های مختلف، خدمات‌رسانی تقویت شود.

عباسی‌فر تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این منطقه و درخواست مردم، پروژه‌های ساخت مسجد، مدرسه و خانه عالم منطقه دشت پلنگ در سال ۹۶ انجام خواهد شد.

در این دیدار، عشایر منطقه نسبت به معرفی موقعیت جغرافیایی، تبیین بسترهای مناسب کشاورزی، دامداری و وجود نیروی انسانی علاقه مند، فعال و زحمتکش پرداخته و مشکلات و خواسته‌های خود را بیان کردند که از مهمترین خواسته‌های آنان می‌توان به نامناسب بودن جاده دسترسی به شهرستان، نبود مراکز فرهنگی، آموزشی و بهداشتی در منطقه اشاره کرد که برخی از آنان با موافقت مدیر بسیج سازندگی سپاه استان و فرمانده سپاه بسیج شهرستان دشتی همراه بود.

کد مطلب 4014883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha