پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۱

رئیس پلیس راهور بوشهر:

افزایش سالانه ۱۴ هزار خودرو به چرخه ترافیکی استان بوشهر

افزایش سالانه ۱۴ هزار خودرو به چرخه ترافیکی استان بوشهر

بوشهر - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر از افزایش سالانه ۱۴ هزار خودرو به چرخه ترافیکی استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ قدرت‌الله کشکولی ظهر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی شورای حمل و نقل و ترافیک استان بوشهر اظهار داشت: در سال ۹۵ شاهد افزایش ۲۰ درصدی تصادفات درون شهری در استان بوشهر بودیم.

وی به اهمیت بالای استفاده از کلاه ایمنی برای موتوسواران اشاره و اضافه کرد: ۶۱ درصد از فوتی‌ها شامل موتورسیکلت‌ها و به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی بوده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با افزایش سالانه ۱۴ هزار خودرو به چرخه ترافیکی استان بوشهر، نیاز است که تمهیدات ترافیکی لازم در این زمینه اندیشیده شود.

نشست هم‌اندیشی حمل و نقل و ترافیک استان بوشهر با حضور مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل استانداری بوشهر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر و شهرداران بوشهر، گناوه، برازجان و کنگان برگزار شد.

کد خبر 4015636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha