دكتر مينو محرز در گفتگو با خبرنگار مهر ، افزود: مدارك و اسناد در مورد اثرات مفيد اين دارو پس از انجام تحقيقات اوليه براي ثبت توسط وزارت بهداشت به اين وزارتخانه ارائه شده است.
وي اظهار داشت: مطالعه اوليه در مورد تاثير پذيري اين دارو انجام شده است و نتايج آن نشان داده كه مصرف اين دارو مشكلي نداشته و مي تواند براي بيماران مبتلا به ايدز مفيد و اثر گذار باشد چون باعث فعال كردن سيستم ايمني بدن مي شود.
عضو كميته كشوري مبارزه با ايدز در خصوص آمار جديد اعلام شده تعداد مبتلايان به ايدز ، گفت: تعداد مبتلايان به بيماري ايدز حدود 400 نفر نسبت به آخرين آمار اعلام شده در مورد مبتلايان ايدز در كشور اضافه شده است اما به طور حتم آمار واقعي تعداد مبتلايان به اين بيماري بيشتر از ميزاني كه تا كنون مورد شناسايي قرار گرفته شده، خواهد بود.
وي تصريح كرد: در آمار گيري تعداد مبتلايان به بيماري ايدز فقط بيماراني كه در دسترس قرار دارند محاسبه مي شوند بنابراين ميزان واقعي تعداد مبتلايان به ايدز بيش از 70 هزار نفر تخمين زده مي شود اما هم اكنون 13 هزار نفر اعلام شده است.
محرز گفت: در آمارهاي كنوني بازهم تعداد مبتلايان مرد و معتادان تزريقي بيشترين تعداد مبتلايان به ايدز را تشكيل مي دهند اما به هر حال روش انتقال ايدز از طريق تماس جنسي به سرعت در حال حركت است.
نظر شما