پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸

به مناسبت هفته قوه قضاییه انجام شد؛

دیدار چهره به چهره مسئولان قضایی استان قزوین با زندانیان

دیدار چهره به چهره مسئولان قضایی استان قزوین با زندانیان

قزوین- به مناسبت هفته قوه قضائیه مسئولان قضایی استان با حضور در زندان مرکزی قزوین ضمن دیدار با زندانیان در جریان مشکلات مددجویان قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، روز پنجشنبه تعدادی از مسئولان قضایی استان با حضور در زندان مرکزی قزوین با تعدادی از مددجویان زندانی دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام صادقی نیارکی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین دراین دیدار گفت: دیدار قضات و مسئولان قضایی استان از زندان مرکزی در راستای سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و رسیدگی به مشکلات قضایی مدد جویان صورت می گیرد.

صادقی نیارکی بیان کرد:در ایام سال این ارتباط با حضور قاضی ناظر زندان وجود دارد ولی دراین دیدارها شرایطی فراهم می شود تا برخی مسائل مطرح شده با سرعت بیشتری حل و فصل شود.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین هم در این دیدار گفت: در دیدار چهره به چهره مقامات قضایی با مددجویان که در حضور مسئولین زندان و اداره کل انجام شد، درخواست‌های زندانیان مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

حمیدرضا فراست طلب یادآورشد: حضور قضات در زندان و دیدار حضوری با مددجویان، ضمن ایجاد آرامش و اطمینان بیشتر آنان، در بررسی وضعیت پرونده زندانیان واعطای امتیازاتی از جمله آزادی مشروط، تعلیق مجازات، مرخصی پایان حبس بسیار موثر است.

فراست طلب یادآورشد: در این دیدارها شرایط ایجاد شده برای مددجویان در منظر قضاوت بهتری قرار میگیرد و مشکلات و تنگناها نیز برای مسئولان بهتر مشخص می شود و می تواند در رفع مشکلات تاثیرگزار باشد.

وی اضافه کرد:در بازدیدهای حضوری، مسئولان می توانند با توانمندی و استعدادهای مددجویان نیز آشنا شوند و گاهی در این دیدارها درخواستهای مددجویان بسرعت عملی شده و موجب انبساط خاطر و آرامش مددجویان و تقویت انگیزه آنها برای شرکت در برنامه های فرهنگی می شود.

کد خبر 4016730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha