به گزارش خبرنگار مهر، سردارمحمدرضا زاهدي فرمانده نيروي زميني سپاه با اعلام آغازعمليات نيروي زميني سپاه در دومين مرحله از رزمايش پيامبر اعظم با حضور در جمع خبرنگاران به تشريح اهداف اين مرحله ازرزمايش پرداخت.
وي گفت : در اين مرحله از رزمايش پيامبر اعظم (ص) 10 تيپ از 10 لشگر نيروي زميني سپاه كه لشگرهاي مكانيكي، زرهي و پياده حضور دارند كه همزمان در 10 منطقه منطقه علمياتي كشور به اجراي عمليات هاي تاكتيكي، هلي برن و اجراي عمليات هاي نفوذي توسط نيروهاي ويژه خواهند پرداخت.
وي بالابردن توان رزمي، سرعت و چابكي نيروهاي زميني سپاه وهمچنين استفاده از سلاح هاي جديد كه سلاح هاي ضد بالگرد، ضد زره و ضد نفر است، را از ويژگي هاي اين مرحله از رزمايش خواند و افزود: به كمك متخصصان وزارت دفاع توانسته ايم با ساخت سلاح هاي مدرن، توان رزمي خود را در برابر هر گونه تجاوز به بيگانگان بالا ببريم كه تعدادي از اين سلاح هاي ساخته شده در اين مرحله از رزمايش مورد استفاده قرار خواهد گرفت
سردار زاهدي قدرت سلاح هاي ساخته شده را دو برابر سلاح هايي دانست كه از نظرقدرت نفوذ و تخريب تا كنون ساخته شده است كه در اين مرحله از رزمايش مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي تمرين مجدد يگان هاي زميني سپاه در مناطق عملياتي و اجراي عملياتي نفوذي عليه اهداف زميني دشمن را از ديگر اهداف و برنامه هاي دومين مرحله از رزمايش پيامبر اعظم عنوان كرد.
فرمانده نيروي زميني سپاه اجراي اين مرحله از رزمايش را نشان آمادگي كامل نيروهاي زميني سپاه و بسيج خواند و افزود: ما با برگزاري اين رزمايش به كشورهايي كه قصد حمله به خاك جمهوري اسلامي را دارند، نشان خواهيم داد كه اگر بخواهند دست به چنين اقدامي بزنند مطمئن باشند كه در برابر جوانان غيرتمند و آموزش ديده اي روبه رو خواهند شد كه اجازه تجاوز به يك وجب از خاك كشورشان را نخواهند داد.
زاهدي اجراي عمليات آتشباري با روش هاي جديد را از ديگر اهداف اين رزمايش خواند و گفت: ساخت سلاح هاي جديد علاوه بر اين اينكه قدرت و توان نظامي ما را بلا برده است هيچگونه امكان شناسايي آتش بارهاي را نيز به دشمن نمي دهد كه اين امر يكي از ويژگي هاي اين مرحله از رزمايش به حساب مي آيد.
وي پيام اين رزمايش را آمادگي تمامي نيرهاي نظامي جمهوري اسلامي در هر شرايط براي دفاع از جمهوري اسلامي ايران عنوان كرد.
دومين مرحله از دومين رزمايش پيامبر اعظم صبح امروز با اعلام سردار زاهدي فرمانده نيروي زميني سپاه و با رمز "يا محمد بن عبدالله"در ده منطقه عملياتي كشور به طور همزمان آغاز شد. دومين رزمايش پيامبر اعظم از 11 آبان ماه در چهارده استان كشور به طور همزمان به مدت 10 روز برگزار مي شود.
نظر شما