پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹

دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون کشورهای اسلامی:

امپراتوری رسانه ای جهان خواسته های خود را به ملت ها تحمیل می کند

امپراتوری رسانه ای جهان خواسته های خود را به ملت ها تحمیل می کند

مشهد- دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی گفت: امپراتوری رسانه ای جهان که در اختیار آمریکا و صهیونیست ها قرار دارد تلاش می کند در قالب جنگ نرم خواسته های خود را به جهان تحمیل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی کریمیان صبح امروز در مراسم افتتاحیه نهمین اجلاس رادیو و تلوزیون کشورهای اسلامی درمشهد اظهارکرد: افتخار می کنیم این اجلاس را در مشهد برگزار کردیم زیرا این شهر خواستگاه علم،معرف،بصریت و تمدن اسلامی است.

وی افزود: امروز روز پاسداشت شهدای گرانقدری است که برای به تصویر کشیدن لحظه های مجاهدت رزمندگان جبهه مقاومت، سلاحشان دوربین بود و آرزویشان لقای پروردگار و در این مسیر حرکت کردند.

دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی بیان کرد: در جهان امروز نقش بی بدیل رسانه ها بر هیچ کس پوشیده نیست و امپراتوری رسانه ای جهان که در اختیار آمریکا و صهیونیست ها قرار دارد تلاش می کند در قالب جنگ نرم خواسته های خود را به جهان تحمیل کند.

کریمیان تصریح کرد: در شرایط بحرانی منطقه، نقش رسانه ها بسیار مهم است و دشمن تلاش می کند با استفاده از رسانه، مسئله فلسطین را غیر مهم جلوه داده و زمینه دوستی اعراب و اسرائیل را فراهم کند.

وی گفت: قرن حاضر قرن حاکیمت مظلومان بر زمین است و بزودی شاهد پیروزی مردم فلسطین بر اسرائیل و رهایی مردم بحرین از ظلم آل خلیفه خواهیم بود.

دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی اظهارکرد: این اتحادیه در این بازه زمانی مسئولیتش سنگین تر است زیرا رسانه ها وظیفه دارند در این مسیر به انسجام امت اسلامی و دفاع از مظلومان برای رسیدن به مقصود کمک کنند.

کریمیان گفت: امیدواریم این اجلاس با بهره گیری از فضای معنوی مشهد گام جدی در تحقق بخشیدن آرمان های اسلام ناب برداریم.

کد خبر 4019081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha