پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱

فرماندار شهرستان اسدآباد:

۲۰۰۰ میلیارد ریال طرح در شهرستان اسدآباد آماده بهره‌برداری است

۲۰۰۰ میلیارد ریال طرح در شهرستان اسدآباد آماده بهره‌برداری است

اسدآباد- فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: ۲۰۰۰ میلیارد ریال طرح های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی در شهرستان اسدآباد آماده افتتاح و بهره برداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری ظهر یکشنبه در کمیته برنامه ریزی شهرستان اسدآباد، اظهار داشت: اعتبارات امسال شهرستان اسدآباد نسبت به سایر شهرستان های استان رشد بیشتری داشته است.

وی با اشاره به میزان اعتبارات شهرستان بیان کرد: جمع اعتبارات شهرستان اسدآباد افزون بر ۳۰۰ میلیارد و ۶۲۷ میلیون ریال است.

فرماندار اسدآباد افزود: بیش از ۵۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، بیش از ۵۰ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال از محل ۳ درصد نفت و بیش از ۱۸ میلیارد و ۹۵۴ میلیون ریال از محل اعتبارات متوازن برای شهرستان اسداباد درنظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در آینده نزدیک شاهد افتتاح و بهره برداری طرح بزرگ اقتصادی کارخانه گندله سازی با سرمایه گذاری ۱۳۰۰ میلیارد ریالی در شهرستان خواهیم بود.

افشاری عنوان کرد: با افتتاح و بهره ‌برداری واحد کارخانه گندله‌ سازی شهرستان برای ۲۰۰ نفر از جوانان منطقه به صورت مسقیم و ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می ‌شود.

وی افزود: در آینده نزدیک با حضور معاون رئیس جمهور بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال طرح عمرانی، اقتصادی و فرهنگی در شهرستان اسدآباد افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار اسدآباد بیان کرد: بیمارستان قائم(عج) با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد ریال و افتتاح و مجتمع آبرسانی جنت آباد با اعتباری افزون بر ۱۱۰ میلیارد ریال از دیگر پروژه هایی است که به زودی در شهرستان افتتاح خواهد شد.

کد خبر 4019310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha