پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری زنجان:

هفت پروژه بزرگ سرمایه گذاری در محور گاوازنگ زنجان تعریف شده است

هفت پروژه بزرگ سرمایه گذاری در محور گاوازنگ زنجان تعریف شده است

زنجان-مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: هفت پروژه بزرگ و متوسط سرمایه گذاری در محور گاوازنگ زنجان تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر،  بهروز یوسفی بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان، از آمادگی برای واگذاری زمین‌ها برای ساخت در محور گاوازنگ خبر داد و افزود: ۱۵۰ قطعه آماده سازی شده و ۳۵ قطعه نیز برای اخذ دستور نقشه و ساخت آماده است که اگر کارفرمایان مراجعه کنند ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: گاوازنگ به عنوان مقصد گردشگری ارزش افزوده بالایی دارد و پروژه هایی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در گاوازنگ تعریف شده که علاوه بر این پروژه ها، دیگر پروژه های نیز تعریف شده است.

یوسفی با بیان اینکه تنها مشکل امروز سازمان همیاری عقبه مشکل‌دار آن است، گفت: در گذشته رخدادهایی برای این سازمان پیش آمده که در آن سوءمدیریت به وضوح مشخص بوده و استفاده درستی از منابع صورت نگرفته است که در مدیریت فعلی اعتمادسازی لازم را در سال‌های اخیر ایجاد کرده است.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان افزود: این سازمان به عنوان نهاد غیردولتی و عمومی فعالیت می کند. این مجموعه خواسته با ناخواسته در حوزه گردشگری ورود پیدا کرده و امروز تلاش می کنیم برای این حوزه برندسازی لازم صورت گیرد.

یوسفی ادامه داد: بزرگ‌ترین سرمایه این سازمان را مجموعه گاوازنگ عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با حمایت مدیریت استان این سازمان توانسته درآمدهای بر مدار قانون کسب کند و از شرایط گذشته خود فاصله بگیرد که در محور گاوازنگ به مرور برنامه های توسعه ای عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات این سازمان اعتمادسازی با نهادهای نظارتی و دستگاه های مختلف اجرایی بوده است، یادآور شد: خوشبختانه پروژه های مختلف سرمایه گذاری در دو محور تعریف شده و پروژه های بزرگی را برای عملیاتی کردن در برنامه کاری داریم.
 

کد خبر 4019366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha