پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱

برای سومین بار در یک سال؛

«مادورو» نرخ حداقل دستمزد ماهانه ونزوئلا را افزایش داد

«مادورو» نرخ حداقل دستمزد ماهانه ونزوئلا را افزایش داد

رئیس جمهوری ونزوئلا برای مقابله با سیر صعودی تورم، نرخ حداقل دستمزد ماهانه مردم این کشور را ۵۰ درصد افرایش داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس پرس، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا برای سومین بار در سال میلادی جاری (۲۰۱۷)، نرخ حداقل دستمزد ماهانه را افزایش داد.

به این ترتیب، حداقل دستمزد ماهانه در ونزوئلا با افرایشی ۵۰ درصدی به ۹۷ بولیوار یا ۳۷ دلار آمریکا رسید. پیشتر در ماه های ژانویه و آوریل، نرخ حداقل دستمزد افزایشی ۵۰ درصدی و ۶۰ درصدی به خود دیده بود.

این در حالی است که صندوق بین المللی پول تا پایان سال میلادی، نرخ تورم ۷۲۰ درصدی را برای ونزوئلا پیش بینی می کند.

ونزوئلا که در سال های اخیر به دلیل نوسان بازار نفت ضرر اقتصادی جبران ناپذیری را متحمل شده، از ماه میلادی آوریل صحنه اعتراضات شدید خیابانی بوده است که به تحریک اپوزیسیون حاکم بر پارلمان صورت می گیرد.

 معترضین خواهان برکناری مادورو و برگزاری انتخابات زودهنگام هستند حال آنکه وی تحرکات اخیر را ناشی از کودتای اقتصادی اپوزیسیون غربگرا علیه دولت سوسیالیستی کاراکاس توصیف می کند.

کد خبر 4019937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha