پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد:

«زائر شهر رضوی» جلوه‌ای از اشتغال و تولید است

«زائر شهر رضوی» جلوه‌ای از اشتغال و تولید است

مشهد- تولیت آستان قدس رضوی گفت: زائرشهر جلوه‌ای از اشتغال و تولید در سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در بازدید از زائر شهر رضوی اظهارکرد: عنوان «زائر شهر» به این معناست که بسیاری از خدمات مورد نیاز و ضروری زائران در این شهر فراهم و قابل ارائه است. این پروژه در ایام ماه مبارک رمضان سال ۹۵ آغاز شده و امیدواریم امسال در ایام دهه کرامت رضوی فاز یک آن به بهره برداری برسد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مهندسان، کارگران و دست اندرکاران این پروژه  طی یک سال گذشته به طور شبانه روزی و در شرایط جوی مختلف برای احداث یک بنای ماندگار تلاش کردند و امروز این پروژه عظیم را با ظرفیت اسکان ۵ هزار زائر در شبانه روز به آستانه بهره برداری رسانده‌اند.

وی با تاکید بر استفاده از کالاهای ایرانی در پروژه زائر شهر رضوی، اظهار کرد: در این پروژه مقید هستیم حتما از کالای ایرانی استفاده شود، تمام مصالح و تجهیزات استفاده شده در این پروژه ایرانی هستند، مگر اینکه نمونه مشابه ایرانی کالایی وجود نداشته و یا استفاده از نمونه ایرانی ممکن نباشد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان پروژه زائر شهر را جلوه‌ای از تولید و اشتغال برشمرد و اظهار کرد: این پروژه جلوه‌ای از تولید در راستای تولید مسکن موقت برای زائران رضوی و اشتغال برای بسیاری از مشاغل مرتبط با ساختمان است. ساختمان سازی از جمله اقتصادهای پیشرانی بوده که بسیاری از مشاغل دیگر را به تحرک می‌اندازد و موجب اشتغال زایی و رونق در بسیاری از مشاغل می‌شود.

وی ضمن اظهار امیدواری برای کاهش ترافیک هسته مرکزی شهر با راه اندازی این پروژه، عنوان کرد: با توجه به معضلات کمبود پارکینگ به ویژه در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر امیدوار هستیم زائران با آسایش خاطر خودروهای خود را در این زائر شهر پارک و با استفاده از وسایل نقلیه عمومی به سهولت به حرم مطهر رضوی مشرف شوند.

رئیسی با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در اجرای پروژه‌های خیر خواهانه و عام المنفعه تصریح کرد: هنگامی که در پروژه‌ای احساس مشارکت عمومی وجود داشته باشد، علاوه بر اینکه پروژه‌ها به بهترین شکل ممکن توسط مردم انجام می‌شود، آثار فرهنگی بسیار مثبت و ارزشمندی نیز به دنبال خواهد داشت؛ در این پروژه نیز علی رغم اینکه دعوت عمومی بارزی انجام نشده بود اما بسیاری از خیران حضور فعالانه‌ای یافتند.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه زمین این پروژه متعلق به امام رضا(ع)، ساختمان آن برای زائران حضرت امام الرئوف است و خیران با مشارکت در احداث آن خادمان حضرت هستند، تصریح کرد: بنا داریم پس از اتمام این پروژه ،تابلویی مشتمل بر خیران و سازمان‌هایی که در احداث این بنا مشارکت داشته‌اند، در محل پروژه نصب کنیم.

کد خبر 4020152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha