۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶

معلون علوم پزشکی شیراز خبرداد:

فعالیت ۶۹مرکز تحقیقاتی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

فعالیت ۶۹مرکز تحقیقاتی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

شیراز- معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از فعالیت ۶۹مرکز تحقیقاتی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید بصیر هاشمی با اعلام این خبر افزود: تعداد این مراکز، در سال ۹۰  معادل ۴۳ مورد بوده که تا پایان ۹۵ به ۶۹مورد ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه از این تعداد، ۵۳ مورد مصوب وزارت بهداشت هستند، ادامه داد: مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که اغلب در برج پژوهشی محمد رسول الله(ص) به عنوان تنها برج پرژوهشی کشور استقرار یافته اند، با هدف کاربردی کردن دانش سلامت و پیوند بین رشته ای دانش ها، گرد هم آمده اند.

دکتر هاشمی با اشاره به تجهیز آزمایشگاه های تحقیقاتی، جذب نیروهای کارآمد تحقیقاتی، حمایت از محققان با افزایش بودجه های پژوهشی، ارتقای توانمندی های پژوهشی اساتید جوان با برگزاری کارگاه های آموزشی و مراکز مشاوره تحقیقاتی برای ارتقای امر پژوهش در دانشگاه، گفت: فعالیت های پژوهشی، همواره نگاهی درازمدت داشته و در همین راستا، در مجموعه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کوشیده ایم زیرساخت های دستیابی به دستاوردهای تحقیقاتی که منجر به ارتقای کاربردی دانش سلامت و منفعت آن در زندگی مردم می شود را فراهم سازیم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ارتقای مراکز تحقیقاتی موجود و راه اندازی مراکز جدید برنامه ریزی و سیاستگذاری با هدف افزایش سطح همکاری های علمی و بین المللی بر اساس نیازهای جدید، تلاش در راستای افزایش همکاری های پژوهشی بین المللی و گسترش نشریات علمی دانشگاه را از دیگر اقدامات زیرساختی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه عنوان کرد.

وی افزود: تربیت پژوهشگران حرفه ای و جوان در مراکز تحقیقاتی، تشویق محققان برای انجام پژوهش های کاربردی و محصول محور و ارائه مشاوره و یاری در راستای ثبت و ارائه ابداعات و اختراعات به آنان، همچنین تلاش برای گسترش ارتباط پژوهشی با مراکز خارج دانشگاهی و رفع نیازهای پژوهشی موجود در جامعه نیز دیگر گام های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این راستا بوده است.

دکتر هاشمی، همچنین از تألیف، ترجمه، گردآوری و تجدید چاپ ۶ عنوان کتاب، در مجموعه دانشگاه، طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد و یادآور شد: این فعالیت در سال گذشته، شامل ۱۸ عنوان کتاب بوده است.

انجام ۱۷هزار و ۲۳۵ بازدید بهداشتی در استان فارس

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از انجام ۱۷هزار و ۲۳۵ بازدید بهداشتی در استان فارس، همزمان با روزهای ماه مبارک رمضان امسال خبر داد.

سیامک شمس با اشاره به فعالیت سامانه تلفنی ۱۹۰، به عنوان مرکزی برای پیگیری شکایت های مردمی در زمینه های بهداشت محیط، گفت: در ماه مبارک رمضان، ۵۶۴شکایت ارایه شده به این سامانه، با حضور کارشناسان بهداشت محیط استان فارس، پیگیری شد.

وی از معدوم سازی ۱۲هزار و ۷۸۲کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در این بازه زمانی خبر داد و افزود: ۶۷مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف نیز به مراجع قضایی، معرفی شدند که از این تعداد، ۱۲مرکز تعطیل شد.

شمس با بیان اینکه در راستای ارائه مواد غذایی سالم و بهداشتی و با هدف ارتقای ایمنی و بهداشت مواد غذایی عرضه شده به روزه داران در ماه مبارک رمضان، هرساله برنامه ای با عنوان« سلامت ماه مبارک رمضان» از ابتدا تا پایان ماه با هدف کنترل و تشدید نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی حساس، شیرینی فروشی ها، آش فروشی ها، کبابی ها و دیگر مراکز، با حضور بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان اجرا می شود، ادامه داد: در سال جاری، ۳۷۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۷۰ تیم ثابت و سیار نظارتی و بازرسی در سطوح ستادی و منطقه ای، برنامه کنترل و نظارت از واحدهای یاد شده را در نوبت های صبح و همچنین قبل و بعد از افطار انجام دادند.

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، گفت: در این نظارت ها، بهداشت و سلامت روغن در تهیه و طبخ غذا، به ویژه شیرینی های سنتی از جمله زولبیا و بامیه، میزان نمک مصرفی در غذا و اندازه گیری بار میکروبی سطوح، با تجهیزات پرتابل مورد سنجش قرار گرفت.

وی یادآور شد: همچنین استفاده از ظروف یک بار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی، در واحدهای صنفی مرتبط مورد نظارت قرار گرفت.

به گفته مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همچنین در این بازه زمانی، ۲۴هزار و ۸۳۷مورد کلرسنجی در استان انجام گرفته است.

عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استاد تابعی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر بالین استاد سید ضیاء الدین تابعی، مدیرگروه اخلاق پزشکی دانشگاه حضور یافت و از او عیادت کرد.

محمدهادی ایمانیه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز، سیزدهم تیر، در نخستین ساعات بستری استاد تابعی که دچار عارضه قلبی شده است، با حضور در بخش CCU بیمارستان نمازی شیراز، از او عیادت و دلجویی کرد.

دکتر سید ضیاء الدین تابعی، استاد پیشکسوت گروه پاتولوژی و مدیرگروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

روند ارایه خدمات درمانی به این استاد پیشکسوت، با حضور تیم پزشکی بیمارستان نمازی، ادامه دارد.

کد خبر 4021545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha