پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷

معاون آموزش‌وپرورش خراسان شمالی خبر داد:

اختصاص ۳۰۰میلیون تومان برای تجهیز اردوگاه دانش‌آموزی خراسان شمالی

اختصاص ۳۰۰میلیون تومان برای تجهیز اردوگاه دانش‌آموزی خراسان شمالی

بجنورد- معاون فرهنگی و پرورشی آموزش‌و پرورش خراسان شمالی از اختصاص ۳۰۰میلیون تومان اعتبار برای تجهیز اردوگاه دانش‌آموزی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شور زاده ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی که با حضور مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه اردوگاه دانش‌آموزی در خراسان شمالی خالی است که تحقق این امر همت مسئولان را می‌طلبد.

شور زاده تصریح کرد: در بازدید مدیرکل فرهنگی و هنری وزارتخانه از اردوگاه دانش‌آموزی بجنورد، ۳۰۰ میلیون تومان به‌منظور تجهیز این اردوگاه اختصاص می یابد که برای تکمیل و بهره‌برداری این طرح که در ۴۸هزار هکتار اجراشده است، سایر دستگاه‌های استانی باید همکاری کنند.

وی عنوان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با آب منطقه‌ای امضاءشده است باید راه دسترسی به این اردوگاه ایجاد شود که تاکنون این پروژه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، روند تکمیل آن متوقف‌شده است.

وی بابیان اینکه افتتاحیه رسمی کلاس‌های اوقات فراغت شهرستان‌های هشت‌گانه خراسان شمالی در ۱۴ تیرماه جاری انجام می‌شود، افزود: این کلاس‌ها، بخش عمده‌ای از دانش‌آموزان را پوشش خواهد داد.

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش‌وپرورش خراسان شمالی با اشاره به استقرار ۹۰ پایگاه اصلی و شمار زیادی از پایگاه‌های فرعی در شهرستان‌های استان، اظهار کرد: روستاهای با جمعیت بالا، مراکز بخش‌ها و نقاط شهری کم برخوردار و محروم در طرح امسال موردتوجه قرارگرفته‌اند.

شور زاده تصریح کرد: در کنار فعالیت‌های بصیرتی و معرفتی، فعالیت‌های هنری، فرهنگی و مهارتی برای مقاطع مختلف تحصیلی در طرح اوقات فراغت امسال برنامه‌ریزی‌شده است.

تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی خراسان شمالی نیازمند همت همگانی است

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش نیز در این جلسه گفت: اردوگاه شهید چمران به‌عنوان اردوگاه شاخص و بزرگ خراسان شمالی برای بهره‌برداری به همت همگانی و مسئولان برنامه‌ریز و اعتبار گذار نیاز دارد.

مهدی علی‌اکبر زاده با اشاره به اختصاص ۳۰۰ میلیون تومان برای تجهیز این اردوگاه، اظهار کرد: چنانچه این همت در خصوص تکمیل راه دسترسی و بهره‌برداری از اردوگاه شکل بگیرد، قول می‌دهم به اردوگاه ملی- استانی تبدیل شوند تا بتواند از اعتبارات ملی بهره‌مند شود.

علی‌اکبر زاده ابراز امیدواری کرد: با بهره‌برداری از فاز اول اردوگاه دانش‌آموزی خراسان شمالی در شهریورماه سال جاری، این اردوگاه همانند اکثر اردوگاه‌های سطح کشور با تولیدات و برنامه‌ریزی به خودکفایی برسد.

وی تصریح کرد: درآمد از طریق کار اقتصادی صرف فعالیت‌های فرهنگی و اردویی می‌شود، چراکه از شکوفا کردن استعدادها و تربیت اجتماعی دانش آموزان نباید غافل شد.

کد خبر 4021624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha