پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰

مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:

تبعات منفی تخلیه گلخانه ها از فرودگاه یاسوج و بیکاری کارگران

تبعات منفی تخلیه گلخانه ها از فرودگاه یاسوج و بیکاری کارگران

یاسوج- مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: لغو قراداد و تخلیه فرودگاه یاسوج از گلخانه ها تبعات منفی به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی تخلیه گلخانه ها از فرودگاه یاسوج افزود: در صورت اجرای این حکم طیف زیادی از کارگران این مجموعه بیکار خواهند شد و فارغ التحصیلان فعال در این حوزه سرگردان خواهند شد.

گوهرگانی اظهار داشت: در صورت اجرای این حکم تبعات زیادی مانند بلاتکلیفی چندین خانواده، مشکلاتی در حوزه اشتغال و ضرر و زیان شدید متولیان رقم خواهد خورد.

وی بیان داشت: متولیان این حوزه میـگویند که هیچ گزارشی و اسنادی مبنی بر واگذاری و تغییر جواز تاسیس وجود ندارد و هیچ تخلفی از دید ما انجام نشده است.

وی افزود: اگر چنین موردی وجود دارد باید با کسانی که معامله کرده اند و اجاره داده اند وفعالیت آنهابا نفس کار  منافات دارد برخورد شود و قراداد کسانی که خطایی نکرده اند باقی بماند ولی افرادی که  نسبت  به فروش اقدام کرده اند باید سهم دولت را به نرخ روز بپردازند تا درس و تجربه ای برای دیگران باشد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان گفت: در گلخانه های موجود در فرودگاه بیش از ۴۰ کارگر به طور مستقیم و تعدادی هم به صورت غیر مستقیم فعالند و این حوزه با تولید گل رز و محصولات گلخانه ای نقش موثری در تولید و اشتغال دارند.

گوهرگانی تاکید کرد: این گلخانه ها در دولت قبل اجرایی شده اند که از بودجه بیت المال برای ان هزینه شده است و قراداد با تایید استاندار وقت و مدیرفرودگاه ها منعقد شده است که با رضایت طرفین بوده است.

گوهرگانی خواستار تجدید نظر در حکم هیات تاسیس شد و بیان داشت: این گلخانه ها تاثیر مناسبی در تولید و اشتغال استان دارند و باید به مسائل مختلف این حوزه توجه شود.

کد خبر 4022264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha