غلامعلي سامي در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از عدم پرداخت اعتبارات بلاعوض به صندوق كمك به خسارت ديدگان محصولات كشاورزي افزود: متاسفانه و علي رغم پيگيري ها اين صندوق تاكنون هيچ تصميمي براي پرداخت اعتبارات بلاعوض سال 85 به اين صندوق گرفته نشده است.
به گفته وي، اين در حالي است كه همه ساله و تا اين موقع سال اعتبارات بلاعوض صندوق كمك به خسارت ديدگان محصولات كشاورزي تعيين و تخصيص داده مي شد.
سامي تصريح كرد: اعتبارات بلاعوض هر ساله و براساس بررسي هاي ستاد حوادث غير مترقبه كشور و سازمان مديريت براي جبران بخشي از خسارات محصولات كشاورزي تخصيص و به صندوق ابلاغ مي شد و صندوق پس از طي مراحل قانوني اعتبارات تخصيص داده شده را جذب مي كرد.
وي تاكيد كرد: تاكنون مسئولان صندوق مكاتبات بسياري را براي تسريع پرداخت اعتبارات بلاعوض به اين صندوق انجام داده اند.
نظر شما