پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۵

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خبر داد:

احتمال وزش باد با سرعت ۹۵ کیلومتر بر ساعت در منطقه سیستان

احتمال وزش باد با سرعت ۹۵ کیلومتر بر ساعت در منطقه سیستان

زاهدان - کارشناس هواشناسی سیستان وبلوچستان گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک با سرعت حدود ۶۰ تا ۹۵ کیلومتر بر ساعت از روز یک شنبه تا اواخر هفته شمال استان را فرا می گیرد.

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس آخرین نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی از روز یک شنبه تا اواخر هفته با تقویت شیب فشاری و افزایش سرعت بادهای ۱۲۰ روزه در شمال استان سیستان و بلوچستان وزش باد شدید با سرعت حدود ۶۰ تا۸۰ کیلومتر بر ساعت پیش بینی می شود.

وی خاطر نشان کرد: این وزش باد شدید موجب می شود تا در نقاط مستعد طوفان باد همراه با گرد و خاک موجب حرکت شن های روان، افزایش ذرات معلق در هوا و کاهش شدید دید در محورهای مواصلاتی شود.

وی گفت: همچنین طبق پیش بینی ها در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه شدت باد و گرد و خاک بیشتر می شود و انتظار می رود سرعت باد به حدود ۹۵ کیلومتر برساعت نیز برسد.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: طی این مدت در سایر نقاط استان افزایش غبار ناشی از باد و گرد و خاک با شدت کمتر پیش بینی می شود.

وی با اشاره به اینکه گرمای هوا در نیمه شمالی استان سیستان و بلوچستان تا روز سه شنبه تداوم دارد، افزود: در روزهای چهارشنبه وپنج شنبه دمای هوا حدود ۳ تا۵ درجه در این منطقه کاهش می یابد.

وی ادامه داد: همچنین طی دو روز آینده در ارتفاعات جنوب، جنوب شرق و سواحل استان سیستان و بلوچستان با تقویت جریانات مرطوب جنوبی در بعد از ظهر ها شرایط برای رشد ابر، رگبارهای پراکنده، رعد و برق و تندباد لحظه ای مهیا است.

ملاشاهی با اشاره به اینکه برای امروز احتمال جاری شدن موقتی رواناب در این مناطق وجود دارد، افزود: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته زاهدان با ۲۲ درجه و دلگان با ۴۸ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان سیستان و بلوچستان بودند.

کد خبر 4024871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha