پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۰

در قالب BOO؛

بخش خصوصی در تاسیسات پشتیبانی خارک سرمایه‎گذاری می‎کند

بخش خصوصی در تاسیسات پشتیبانی خارک سرمایه‎گذاری می‎کند

بخش خصوصی در چارچوب قرارداد ساخت، تملک و بهره‎برداری(BOO) برای تامین آب و برق مورد نیاز شرکت پایانه های نفتی ایران در منطقه عملیاتی خارک مشارکت می‎کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، معاونت نظارت بر بهینه سازی مصرف انرژی و ارزشیابی طرح‌های برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد بر اساس مصوبات هیئت مدیره این شرکت، از توانایی بخش خصوصی در تامین آب و برق مورد نیاز شرکت پایانه های نفتی ایران در جزیره خارک در چارچوب قرارداد BOO استفاده می‌شود.

بر اساس این مصوبه، احداث نیروگاه برق با ظرفیت ۵٠ مگاوات در جزیره خارک در چارچوب قرارداد BOO متناسب با مصرف این منطقه در دستور کار شرکت پایانه های نفتی ایران است و احداث این واحد نیروگاهی می تواند ضمن تامین انرژی مورد نیاز واحد آب شیرین کن از طریق انرژی گرمایی توربین‌های گازی این نیروگاه، مصرف انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری و پشتیبانی را کاهش دهد.

بر اساس مصوبه یاد شده، مقرر شد شرکت پایانه‌های نفتی ایران با استفاده از تجربه و خدمات مشاوران ذیصلاح نسبت به تعیین نرخ، تهیه و ارائه اسناد مناقصه با رعایت قوانین و مقررات اقدام و نتیجه را برای اقدام‌های بعدی به مدیریت برنامه ریزی تلفیقی اعلام کند.

جزیره خارک حدفاصل ٣۸ کیلومتری بندر گناوه در خلیج فارس واقع شده است.

کد خبر 4024924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha