به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد عسکری صبح یکشنبه در همایش شهرداران شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر مازندران با اشاره به بند و تبصره ۶ گفت : براین اساس ۱۳۳ میلیارد ریال برای پروژه ها و طرحهای مصوب شهرداریها در زمینه مدیریت پسماند ، طرحهای گردشگری و پروژه های زیربنایی و عمرانی برای ۵۴ شهر استان در نظر گرفته شد.
وی افزود : شهرداریهایی که طرحهای مصوب در این سه حوزه دارند می توانند از اعتبارات بند و تبصره ۶ بهره مند شوند.
عسکری تاکید کرد: از مجموع اعتبارات اختصاص داده شده ۱۰ میلیارد ریال مربوط به گردشگری ، ۲۳ میلیارد ریال مربوط به پروژه های پسماند و ۱۰۰ میلیارد ریال مربوط به پروژه های زیرساختی و عمرانی است.
مدیر کل شهری استانداری مازندران افزود: در سال گذشته در مجموع ۱۰۵ میلیارد ریال از محل بند و تبصره ۶ در اختیار شهرداریهای استان قرار گرفت که اعتبارات امسال افزایش خوبی داشته است.
وی رعایت دستوالعمل تبدیل وضعیت پرسنل شهرداری از قراردادی به پیمانی را متذکر شد و به آغاز فعالیت اعضای شورای شهر دوره پنجم اشاره کرد و گفت : با توجه به جابجایی اعضای شورای شهر ، شهرداریها کلیه مراحل قانونی و انضباط اداری و اخلاقی را سرلوحه کارهای خود قرار داده و از بیت المال و حقوق مردم حراست کنند.
نظر شما