پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲

فرمانده پلیس راه بیرجند:

طرح ترافیکی تابستان در بیرجند اجرایی می شود

طرح ترافیکی تابستان در بیرجند اجرایی می شود

بیرجند- فرمانده پلیس راه بیرجند از اجرای طرح ترافیکی تابستان در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح از ابتدای تیرماه جاری آغاز شده و به مدت سه ماه نیز ادامه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد توفیقی نیا ظهر یکشنبه در ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بیرجند بیان کرد: طرح ترافیکی تابستان در راستای رفاه حال شهروندان در بیرجند اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای تیر ماه جاری در بیرجند آغاز شده و به مدت سه ماه نیز ادامه دارد، گفت: برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفین از سوی مقرارت راهنمای و رانندگی و جلوگیری از حوادث رانندگی از جمله اهداف این طرح است.

سرهنگ توفیقی نیا ایجاد آرامش و رضایت مندی مردم و جلوگیری از حوادثی مانند آلودگی صوتی، کشف حجاب و حمل حیوانات و سگ گردانی را از دیگر اهداف اجرای این طرح دانست.

وی با اشاره به محور قاین- بیرجند بیان کرد: از رانندگان خواستاریم نکات راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده تا شاهد بروز حوادث ناگوار نباشیم.

فرمانده پلیس راه بیرجند اظهار کرد: عواملی مانند عدم رعایت سرعت مطمئنه، عدم توجه به جلو از مهم ترین عوامل بروز تصادفات بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 4025902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha