سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طی سه ماهه سال ۹۶ تصادفات جرحی ۶۰۱ مورد ۶ درصد افزایش، تصادفات خسارتی ۴۰۵ مورد ۲۳ درصد افزایش و در مجموع تصادفات در جاده های استان ۷۳۰ مورد بوده و۱۵ درصد افزایش دارد.
وی از کاهش سه درصدی تصادفات فوتی در جاده های استان زنجان طی سه ماهه سالجاری خبر داد و اظهار کرد: تصادفات منجر به فوت ۳۷ مورد و ۱۶ درصد افزایش داشته است.
رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: طی این بازه زمانی عدم توجه به جلو ۳۲ درصد، عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه ۱۸ درصد و انحراف بف چپ ۱۲ درصد علت بیشتر تصادفات در جاده های استان زنجان بوده است.
شیر محمدی تاکید کرد: طی این بازه زمانی سواری ۶۲ درصد، کامیون و تریلر ۱۳ درصد و وانت ۱۲ درصد و موتور سیکلت ۹ درصد تصادفات در جاده های استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: طی سه ماهه سال ۹۶ آزاد راه زنجان به قزوین با ۳۲ درصد بیشترین تصادفات در جاده ها را به خود اختصاص داده است.
وی از همه رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان زنجان خواست، از سبقت و سرعت غیرمجاز، انحراف به چپ و عجله در ادامه مسیر پرهیز کنند و کسانی که قصد سفر دارند برای اطلاع از وضعیت جاده های این استان و کشور با سامانه ۱۴۱، سایت www.۱۴۱.ir و نرم افزار موبایلی ۱۴۱ ارتباط برقرار کنند و یا با سامانه ۱۸۱۶ تماس بگیرند تا بتوانند سفر خود را مدیریت و برنامه ریزی کنند.
شیر محمدی تاکید کرد: زنجان یک استان عبوری است و بیشتر جاده ها برای گذر مسافران بزرگراه است در این میان رانندگان به محض خستگی در اولین فرصت در یک مجتمع و پار کینگ اقدام به استراحت کنند و اصلا رانندگی نکنند و در هر دو ساعت ۱۵ دقیقه استراحت کنند و در جاهایی که مطمئن هستند تصادف پیش نمی آید توقف کنند.
رئیس پلیس راه استان زنجان افزود: رانندگان در شب از رانندگی خود داری کنند چرا که دید بسیار کم می شود واز رانندگی بین خطوط و سبقت و انحراف به چپ جلوگیری کنند و در این بازه زمانی که ترافیک سنگین است و این وضعیت تا پایان تعطیلات ادامه دارد از این تخلف جلوگیری کنند.
نظر شما