پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

هلاکت و بازداشت شماری از تروریستها در عملیات ارتش لبنان در عرسال

هلاکت و بازداشت شماری از تروریستها در عملیات ارتش لبنان در عرسال

ارتش لبنان در جریان عملیات ضد تروریستها در عرسال موفق به به هلاکت تعدادی از آنها و بازداشت شماری دیگر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، فرماندهی ارتش لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد: واحد اطلاعات ارتش لبنان در جدیدترین عملیات خود در عرسال واقع در منطقه مرزی شرق لبنان با سوریه توانست برخی تروریست‌های داعش را دستگیر کند و برخی دیگر را به هلاکت برساند.

در این بیانیه آمده است: ارتش لبنان در درگیری با تروریستها دو تروریست سوری به نامهای یاسر الغاوی و عاطف الجارودی را به هلاکت رساند و سه تن دیگر را بازداشت کرد.

ارتش لبنان بیان کرد: در این عملیات همچنین مقادیری بمب آماده انفجار و کمربند انفجاری و ۵۰ کیلوگرم موادی که برای ساخت مواد منفجره به کار می رود کشف و ضبط  شد. همچنین مقادیری نارنجک دستی نیز کشف و ضبط شد.

در این بیانیه آمده است: الغاوی تروریست به هلاکت رسیده در واقع طراح انفجار راس بعلبک در مورخه ۲۲/۵/۲۰۱۷ بود.

کد خبر 4028098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha