پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۲۲:۲۱

مدیر جهاد کشاورزی بجنورد مطرح کرد:

اختصاص۸۰ میلیارد ریال برای کسب‌وکار آسیب‌ ناشی از زلزله در بجنورد

اختصاص۸۰ میلیارد ریال برای کسب‌وکار آسیب‌ ناشی از زلزله در بجنورد

بجنورد- مدیر جهاد کشاورزی بجنورد گفت ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان‌قیمت به‌منظور بازسازی واحدهای کسب‌وکار آسیب‌دیده براثر زلزله اردیبهشت‌ماه امسال اختصاص یافت که ۸۰ درصد آن مختص بجنورد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل محمودآبادی اظهار کرد: فعالیت‌ها و واحدهای مشمول شیوه‌نامه پرداخت تسهیلات شامل بهسازی و نوسازی واحدهای دامی، خرید دام جهت تکمیل ظرفیت، تأمین علوفه دام، واحدهای گلخانه‌ای و دارویی، صنایع تکمیلی و تبدیلی بخش کشاورزی و شیلات است که اولویت با بهسازی و نوسازی اماکن دامی و آسیب‌دیده است.

محمودآبادی با اشاره به وقوع زلزله اخیر در شهرستان بجنورد گفت: زلزله به بیش از ۱۹ روستا خسارت وارده کرده و عمده این خسارت‌ها در بخش دامداری‌ها بوده که ۸۰ تا ۱۰۰ درصد به اماکن دامی آسیب رسانده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر این شهرستان با بحران‌های مختلفی مواجه بوده و کشاورزان و دامداران به لحاظ توانایی مالی ضعیف و در بحران به سر می‌برند از این رو خواستار مساعدت هرچه بیشتر هستیم.

کد خبر 4028501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha