پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸

مادر پرستاری ایران؛

مخالف صد در صد آموزش پرستار بیمارستانی هستم

مخالف صد در صد آموزش پرستار بیمارستانی هستم

مادر پرستاری ایران گفت: مخالف صد در صد ابلاغیه آموزش پرستار بیمارستانی هستم .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نظام پرستاری، دکتر سادات سید باقر مداح، اظهارداشت: گرچه دو سوم کار پرستار در بیمارستان است اما سایر محیط های جامعه ، مدارس، منازل و... نیز عرصه کارآموزی و آموزش عملکرد حرفه ای دانشجویان می باشد بنابراین با آموزش پرستار بیمارستانی به شدت مخالف هستم.

وی افزود: آئین نامه اصفهان بهترین راهکار برای رفع کمبود نیروی پرستار است و بکار گیری آئین نامه اصفهان بهترین راهکار دراین خصوص است. روی هم رفته انسجام هرچه بیشتر دانشکده ها را از نظر علمی و پژوهشی خواستارم.

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: با اجرای تفاهم نامه اصفهان می توان هیئت علمی بالینی جذب  کرد و با استفاده از همکاران بالینی واجد شرایط آموزش دانشجویان را به سطح بالاتری ارتقا داد. همچنین با اجرای این تفاهم نامه  افزایش ظرفیت دانشجو ، استفاده از تسهیلات و امکانات بیمارستان های موجود و جلب همکاری بیمارستان های مورد نظ را نیز به همراه خواهد داشت.

وی یادآور شد:  در اجرای این تفاهمنامه تولیت و مسئولیت آموزش اعم از بالین و نظری با دانشکده های پرستاری است  و پذیرش دانشجو باید  از طریق کنکور سراسری باشد.

مداح در پایان افزود: همچنین در نظر گرفتن امکانات رفاهی دانشجویان در مراکز آموزشی بالینی با  اجرایی شدن آئین نامه اصفهان اجرایی خواهد شد.

کد خبر 4031544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha