پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۳

معاون شبکه بهداشت دشتستان:

ارجاع بیماران دیابتی به کلینیک شهرستان دشتستان آغاز شد

ارجاع بیماران دیابتی به کلینیک شهرستان دشتستان آغاز شد

بوشهر - معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فرایند ارجاع بیماران دیابتی از مراکز خدمات جامع سلامت به کلینیک دیابت در شهرستان دشتستان شروع شد.

ماریا خویش‌دوست در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: با ارتقای سطح بهداشت عمومی و کنترل بیماری‌های عفونی، تغییر روند بیماری‌های اپیدمیولوژیک و به سمت بیماریهای مزمن غیر واگیر همراه با افزایش امید به زندگی و سالمند شدن جمعیت، مسئولیت حوزه درمان در نظام سلامت برای حفظ و ارتقای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری های مزمن نیز در حال افزایش است.

وی  افزود: از بین بیماری‌های غیرواگیر، درمان بیماری دیابت هم به دلیل ماهیت بیماری و هم به علت شیوع فعلی و روزافزون آن از اهمیت خاصی برخوردار است و بر همین اساس و همگام با اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل دیابت در مراقبت‌های بهداشتی اولیه، غربالگری عوارض شایع مزمن و درمان زودرس و به موقع این عوارض برای جلوگیری از معلولیت‌ها و ناتوانی‌های ناشی از این بیماری از وظایف حوزه درمانی کشور محسوب می شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: دستیابی به یک نظام مراقبتی تخصصی مطلوب نیازمند همکاری تمامی دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان است.

وی اظهار داشت: از این پس بیماران دیابتی که در مراکز خدمات جامع سلامت تحت مراقبت هستند در صورت نیاز به ویزیت توسط متخصص، با ارجاع از مراکز خدمات جامع سلامت به کلینیک تخصصی دیابت در تاریخ های مشخص و از پیش تعیین شده به صورت رایگان توسط متخصصین ویزیت شده و پرونده های درمانی برای جلوگیری از بروز عوارض بعدی دیابت برای آنان تشکیل خواهد شد.

کد خبر 4032570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha