پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۱

رئیس تامین اجتماعی شعبه دامغان:

دامغان ۲۴ هزار نفر بیمه شده و مستمری بگیر تامین اجتماعی دارد

دامغان ۲۴ هزار نفر بیمه شده و مستمری بگیر تامین اجتماعی دارد

دامغان- رئیس تأمین اجتماعی دامغان بابیان اینکه این شعبه به بیش از ۲۴ هزار نفر بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی خدمات ارائه می‌کند، گفت: این میزان ۶۵ درصد جمعیت شهرستان را تشکیل می‌دهد.

هادی بندلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ۶۵درصد مردم دامغان شامل ۲۴هزار نفر خدمات تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند و هنوز ۳۵درصد باقی‌مانده تحت پوشش این خدمات نیستند، بیان کرد: در یک سال گذشته تأمین اجتماعی شعبه دامغان بیش از ۶۵۶ میلیارد ریال به مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان پرداخت کرده که با احتساب سایر پرداخت‌های دیگر از قبیل بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت، این میزان به ۶۷۵ میلیارد ریال بدون در نظر گرفتن هزینه‌های درمانی می‌رسد.

وی افزود: دامغان ۱۱هزار و ۹۳۳ نفر بیمه‌شده شاغل در کارگاه‌ها، ۷۷۳ نفر بیمه‌شده اختیاری، دو هزار و ۲۸ نفر بیمه‌شده صاحبان حِرَف و مشاغل آزاد، یک هزار ۲۶۴ نفر بیمه‌شده رانندگان برون‌شهری، ۲۹۱ نفر مقرری‌بگیران بیکار و سه هزار و ۳۹۵ نفر بیمه‌شدگان خاص دارد.

رئیس تأمین اجتماعی دامغان همچنین گفت: دو هزار و ۹۵۹ نفر مستمری‌بگیر بازنشسته، ۲۸۲ نفر مستمری‌بگیر ازکارافتاده جزئی، کلی و غیر ناشی از کار و همچنین یک هزار و ۵۸۰ نفر مستمری‌بگیر بازمانده در سال گذشته از تأمین اجتماعی خدمات دریافت کردند.

بندلی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از سوی سازمان تأمین اجتماعی مجوز تأسیس کارگزاری شعبه دامغان اخذشده تا بتوانیم ضمن ارائه خدمات بهتر و سریع‌تر به بیمه‌شدگان اشتغال هفت نفر را نیز محقق سازیم.

وی افزود: تأمین اجتماعی دامغان با تلاش صورت گرفته از درجه سوم به درجه دوم ارتقاءیافته که در این راستا اقداماتی مانند انجام طرح اس ان ان (طرح تولید شماره تأمین اجتماعی) همچون اختصاص شماره کشوری به هر فرد باهدف دسترسی بیمه‌شده به خدمات سازمان از کل کشور صورت گرفته است.

رئیس تأمین اجتماعی دامغان درباره طرح بخشودگی جرائم تأمین اجتماعی نیز، توضیح داد: در این طرح که طی دو مرحله اجراشده است از بین ۱۵۶ کارگاه متقاضی تعداد ۱۲۴ کارگاه مشمول این طرح بودند که از مزایای آن و همچنین بالغ‌بر ۴.۲ میلیارد ریال تخفیف بهره‌مند شدند.

کد خبر 4033152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha