پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴

اخبار پلیس/

قاتل فراری پس از۱۲ سال دردام پلیس کنگاور/بازهم فضای مجازی وانتقام

قاتل فراری پس از۱۲ سال دردام پلیس کنگاور/بازهم فضای مجازی وانتقام

کرمانشاه- فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور از دستگیری قاتل فراری در حوزه استحفاظی این شهرستان خبر داد و گفت: متهم در بازجویی های پلیس به قتل یکی از بستگان خود در ۱۲ سال قبل اعتراف کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "حسین براری" عنوان کرد: پلیس کنگاور با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شد مجرمی را شناسایی کند که ۱۲ سال قبل یکی از بستگان خود را به قتل رسانده بود.

وی افزود: متهم ۴۰ ساله که اهل شهرستان ورامین بوده است، پس از ارتکاب جرم در یکی از روستاهای توابع کنگاور ساکن شده و برای فرار از اجرای عدالت اقدام به ازدواج و تشکیل خانواده در این شهرستان کرده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: در این راستا تیم های ویژه پلیس این فرماندهی رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و پس از هماهنگی با مقام قضائی بلافاصله به منزل متهم اعزام شدند.

سرهنگ براری خاطرنشان کرد: قاتل فراری پس از ۱۲ سال در عملیات غافلگیرانه پلیس کنگاور دستگیر شد و در بازجویی های علمی به جرم خود اعتراف کرد.

وی گفت: قاتل انگیزه قتل را نزاع خانوادگی عنوان کرده است، لذا با توجه به اینکه محل جرم و در شهرستان ورامین بوده به ماموران شهرستان مورد نظر تحویل داده شده است.

تکرار سوءاستفاده از فضای مجازی با هدف انتقام

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: فردی که با انتشار مطالب و تصاویر خصوصی در یکی از شبکه‌های اجتماعی قصد تهدید و زیر سئوال بردن شخصیت اجتماعی و خدشه‌دار کردن امنیت روانی همسر سابقش را داشت شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ "علی کریمی" عنوان کرد: خانمی با در دست داشتن مرجوعه قضائی به این پلیس مراجعه و اعلام کرد شخصی ناشناس با هک کردن اکانت تلگرام، تعدادی از عکس‌های شخصی وی را با هدف تهدید و زیر سوال بردن شخصیت اجتماعی و خدشه‌دار کردن امنیت روانی برای دوستان و نزدیکانش ارسال کرده است، لذا با توجه به حساسیت، موضوع در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات پلیسی و با بررسی های به عمل آمده توسط کارشناسان این پلیس، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد و سیستم‌های رایانه‌ای فرد مظنون به منظور استخراج مستندات فنی جمع‌آوری  گردید، که پس از بررسی مشخص شد عکس‌ و مطالب مذکور از طریق سیستم رایانه‌ای متهم منتشر شده است.

سرهنگ کریمی در ادامه گفت: متهم که همسر سابق شاکیه بود در ابتدا منکر هرگونه ارتکاب جرمی شد و ادعا کرد شاکیه قصد تهمت زدن به وی را دارد اما در ادامه به هک کردن اکانت تلگرام همسر سابق خود اعتراف کرد.

رئیس پلیس فتا استان خاطرنشان کرد: اخیراً مشاهده شده برخی از شهروندان به قصد انتقام و با سوءاستفاده از فضای مجازی قصد آزار و اذیت دیگران را داشته و با انتشار عکس و یا درج مطالب خلاف واقع، امنیت این فضا را مخدوش می‌کنند.

وی متذکر شد: به یاد داشته باشیم برابر ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای هر فردی که به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال و یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

این مقام انتظامی توصیه کرد: بر همین اساس شهروندان با رعایت قوانین جرایم رایانه‌ای از به خطر افتادن امنیت این فضا و هتک حیثیت دیگران جلوگیری کنند و در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما  و یا شماره تلفن هفت رقمی ۲۱۸۸۱۹۰ در میان بگذارند.

جولان خودروهای لوکس یک تخلف و ناهنجاری اجتماعی است

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: اگرچه جولان خودروهای لوکس در خیابان ها یک سرگرمی برای صاحبان آن هاست آما یک تخلف و ناهنجاری اجتماعی محسوب می شود.

سرهنگ "فضل الله شیری" اظهار کرد: اگرچه جولان خودرو های لوکس برای صاحبان آنها یک سرگرمی و هیجان محسوب می شود اما یک ناهنجاری اجتماعی تشدید شده به حساب می آید که علاوه بر ایجاد مزاحمت برای شهروندان گاهی اوقات پایانی تلخ برای سرنشینان و مردم را به دنبال دارد.

این مقام انتظامی با اشاره به رقابت خودرو های لوکس در ساعات بامداد برخی از ایام هفته در مناطقی از شهر و اجرای حرکات ناموزون راننده ها در خیابان ها، گفت: با توجه بروز ناهنجاری در این خصوص، طی هماهنگی های انجام شده با مقام قضایی نسبت به اجرای طرح برخورد با این ناهنجاری اقدام می کنیم.

سرهنگ شیری یادآور شد: با توجه به شرایطی که حرکات نامتعارف خودروهای متخلف ایجاد کرده اند، همکاران ما همواره به صورت محسوس و نامحسوس در ساعات بامداد ایام هفته خودروهای متخلف را شناسایی و شماره آنها را در سامانه خودروهای متخلف ثبت می کنند.

رئیس پلیس راهور استان ادامه داد: در خصوص خودورهای که حرکات خطر آفرین، مزاحمت و آلودگی صوتی ایجاد می کنند امکان تعقیب و گریز وجود ندارد چرا که جوانان راننده بوده و ممکن است تعقیب و گریز برای آنها تبعات منفی را بدنبال داشته باشد.

وی افزود: پلیس پس از ثبت شماره و مشخصات خودرو متخلف این شماره ها را با سیستم شماره گذاری مطابقت داده و پس از آن شکایتی در پرونده مالک خودرو ثبت می شود تا در صورت مشاهده این خودرو در هر نقطه ای از کشور متوقف گردد.

سرهنگ شیری تصریح کرد: بر اساس قانون در ایجاد این مزاحمت ها و اتفاقاتی که ممکن است از این حرکات ناموزون به وقوع بپیوندد، تنها مالک خودرو مسئول است و تبعات آن گریبان گیر مالک خودرو خواهد بود.

وی میزان جرایم ناشی از حرکات نامتعارف را برای بار اول یک هفته و برای بار دوم یک ماه توقیف اعلام کرد و گفت: افرادی که یک بار جریمه و یا توقیف شده اند به ندرت اقدام به تکرار این ناهنجاری اجتماعی می نمایند.

این مقام انتظامی در پایان اظهار کرد: پلیس وظیفه برقراری امنیت عموم شهروندان را برعهده دارد و مطابق قانون در هر ساعتی از شبانه روز با متخلفان برخورد خواهد کرد، ضمن اینکه امیدواریم با رعایت قوانین راهور و حقوق شهروندی شاهد کاهش سوانح رانندگی و شهری با آرامش باشیم.

اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت وسایل نقلیه سبک در کرمانشاه

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه، از کشف ۱۹ فقره سرقت در نتیجه اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت وسایل نقلیه سبک خبر داد.

سرهنگ "محمدرضا امیری" در تشریح خبر گفت: در اجرای دستورالعمل ابلاغی پلیس آگاهی ناجا، طرح عملیاتی مبارزه با سرقت وسایل نقلیه سبک در قالب طرح استانی به مدت سه روز در سطح انتظامی استان کرمانشاه به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: در این راستا اجرای طرح مذکور با استفاده از توان عملیاتی پلیس آگاهی و سایر یگان های انتظامی، منجر به کشف ۱۱ دستگاه خودروی مسروقه، پنج دستگاه موتورسیکلت مسروقه و سه دستگاه خودروی دارای دستور توقیف شد. این مقام انتظامی تصریح کرد: دستگیری یک نفر سارق موتورسیکلت، یک نفر سارق دوچرخه، پنج نفر مالخر خودروی مسروقه، دو نفر مالخر موتورسیکلت مسروقه و دو نفر سارق وسایل خودرو نیز از دیگر نتایج اجرای این طرح بود.

سرهنگ امیری در پایان به مردم توصیه کرد که قفل درهای جلو و صندوق عقب اتومبیل خود را با قفل های سوئچی مجهز کنند، در توقف های کوتاه مدت شیشه اتومبیل خود را بالا برده و درها را قفل کنند و از گذاشتن اشیای قیمتی داخل اتومبیل خودداری نمایند.

کشف ۳۵۰ میلیون ریال لوازم خانگی قاچاق در کرمانشاه

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از کشف ۳۵۰ میلیون ریال لوازم خانگی قاچاق توسط ماموران یگان امداد خبر داد.

سرهنگ "رضا شیرزادی" توضیح داد: ماموران یگان امداد روز گذشته در جاده قزانچی به یک دستگاه وانت مشکوک شدند و به منظور توقیف آن اقدام کردند.

وی افزود: پس از بازرسی از خودروی مذکور ۲۲۰ میلیون ریال کالای لوازم خانگی قاچاق کشف و راننده نیز دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه ادامه داد: ماموران این یگان همچنین در عملیاتی دیگر در محور کرمانشاه به بیستون به یک دستگاه ریو مشکوک شدند و برای توقیف آن اقدام کردند.

سرهنگ شیرزادی عنوان کرد: ماموران یگان امداد پس از بازرسی خودروی مذکور مقدار ۱۳۰ میلیون ریال لوازم خانگی قاچاق کشف شد.

وی گفت: متهمان به منظور سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی و کالاهای کشف شده به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تحویل داده شدند.

این مقام انتظامی در پایان اظهار کرد: همواره مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای شعار سال و حمایت از تولیدات داخلی با جدیت توسط انتظامی این شهرستان پیگیری می شود.

کد خبر 4033493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha