پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۴

معرفی تعدادی از مهمترین کتاب‌های تازه در شماره جدید «جهان کتاب»

معرفی تعدادی از مهمترین کتاب‌های تازه در شماره جدید «جهان کتاب»

شماره تازه ماهنامه «جهان کتاب» با معرفی تعدادی از کتاب‌های تازه نشریافته در حوزه‌های مختلف و گزارش‌هایی درباره موضوعات مهم بازار نشر، روی دکه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، شماره تازه این دوماهنامه (۳۳۷ و ۳۳۸ ویژه خرداد و تیر ۱۳۹۶) حاوی مطالب متنوعی در اطلاع‌رسانی از وضعیت بازار نشر کتاب از جمله گزارشی درباره پدیده تکثیر و توزیع غیرمجاز کتاب با عنوان «قاچاق کتاب ی سرطان نشر» به قلم محمد زین‌الدینی است.

این نشریه در مطلبی به قلم معصومه علی‌اکبری، کتاب تازه‌منتشرشده از سعید مدنی با عنوان «جامعه‌شناسی روسپی‌گری» معرفی و مرور کرده است. در ادامه هم کتاب «هایدگر، هابرماس و لفن همراه» نوشته جورج میرسون و ترجمه محمود مقدس که از سوی نشر افسون خیال منتشر شده، در مطلبی با عنوان «موبایلیزیشن» مورد بررسی قرار گرفته است.

«هر کس جین آستین خودش را دارد» عنوان مطلبی است به قلم حمید نامجو در معرفی و بررسی کتاب «باشگاه کتابخوانی جین آستین» نوشته کارن جوی فاولر با ترجمه ثنا نصاری که نشر نیماژ آن را منتشر کرده است.

«جهان کتاب» همچنین در مطلبی به قلم حسین مسرت، کتاب «زمستان ترس» نوشته بهاء طاهر با ترجمه رحیم فروغی را که نشر ناهید منتشر کرده، مورد بررسی قرار داده است. در ادامه اما مقاله‌ای مفصل از مجید رهبانی در معرفی و بررسی کتاب «تاریخ و تحول نشر» منتشر شده است.

در این شماره از نشریه مذکور و به مناسبت هشتاد و هشتمین سالگرد درگذشت صافی تبریزی، همچنین مقاله‌ای به قلم کامیار عابدی درباره این شاعر سده‌های پیشین و وطنیه‌هایش منتشر شده است. در برگ دیگری از «جهان کتاب» مقاله‌ای از یزدان منصوریان را با این عنوان می‌خوانیم: «چرا خواندن می‌تواند خطرناک باشد؟»

رحمان افشاری هم در مطلبی به جایگاه فرمول ساختاری در فرهنگ نویسی پرداخته و در ادامه نیز محمدرضا مهدی‌زاده با بررسی سه کتاب از جلال‌ آل‌احمد و علی‌اصغر مهاجر، مقاله‌ای با عنوان «خلق آثار فرهنگی بر خوان نفتی» را به رشته تحریر درآورده است.

معرفی کوتاه در چندین و چند کتاب تازه نشریافته دیگر، سایر مطالب شماره جدید «جهان کتاب» را دربرمی‌گیرد. شماره تازه این دوماهنامه (۳۳۷ و ۳۳۸ ویژه خرداد و تیر ۱۳۹۶) با بهای ۱۲ هزار تومان منتشر شده و روی دکه رفته است.

کد خبر 4034498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha