پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۸

با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد؛

کلنگ‌زنی طرح توسعه پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی آیت الله خاتمی

کلنگ‌زنی طرح توسعه پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی آیت الله خاتمی

یزد ـ کلنگ طرح توسعه پلی کلینیک تخصصی آیت الله خاتمی امروز در مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردکان به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز پلی کلینیک تخصصی مرحوم آیت‌الله خاتمی اردکان با ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت و زیربنای ۲ هزار و ۱۰۴ متر مربع، هزینه‌ای معادل ۵۶ میلیارد ریال در بر داشته است.

ساخت و توسعه این مرکز به مدت ۲۱ ماه به طول انجامیده و تامین منابع آن از محل اعتبارات سازمان تامین اجتماعی بوده است.

این مرکز در سال ۱۳۷۲ به بهره‌برداری رسید و پس از آن در سال ۹۱ با ارتقای صورت گرفته به سطح دو تبدیل شد و در سال ۹۳ نیز به پلی کلینیک ارتقا یافت.

در حال حاضر واحد پاراکلینیکی موجود شامل بخش‌هایی از جمله آزمایشگاه، داروخانه، تزریقات و رادیولوژی است و چهار پزشک عمومی، دو دندانپزشک، متخصص اطفال، داخلی و جراحی عمومی در این مرکز به مردم خدمات درمانی ارائه می دهند.

در مراسم افتتاح این مرکز علاوه بر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیدتقی نوربخش رئیس سازمان تامین اجتماعی، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی، معاون استاندار یزد، فرماندار اردکان و جمعی از مسئولان استانی نیز حضور داشتند.

کد خبر 4036414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha