پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۶:۵۲

فرماندار اهواز:

۲ مصدوم حادثه اهواز بستری هستند/ پای یک مصدوم قطع شده است

۲ مصدوم حادثه اهواز بستری هستند/ پای یک مصدوم قطع شده است

اهواز - فرماندار اهواز گفت: در حال حاضر تنها دو مصدوم حادثه آتش سوزی جایگاه سی ان جی منطقه سه راه خرمشهر اهواز در بیمارستان گلستان و طالقانی این شهر بستری هستند.

نبی الله خون میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شب پنجشنبه بر اثر انفجار خودروی وانت که کپسولش در حین گازگیری منفجر می شود به تبع جایگاه هم دچار حادثه شد.

وی با اشاره به اینکه در این سانحه یک ماشین دیگر هم دچار سوختگی شد، ادامه داد: متأسفانه در این سانحه یک نفر در محل حادثه جان خود را از دست داد. تعدادی هم مصدوم در حادثه داشتیم که به بیمارستان های طالقانی و گلستان منتقل شدند.

فرماندار اهواز تشریح کرد: با حضور در بیمارستان های فوق از حال عمومی و وضعیت رسیدگی به مصدومان با خبر شدم؛ در حال حاضر یکی از مصدومان که پایش قطع شده وضعیتی تحت کنترل و تیم پزشکی مشغول انجام عملیات های لازم هستند که برای رسیدگی خوب و به موقع نیز متخصصان و نیروهای اورژانس بیمارستان بر بالین وی حضور دارند.

خون میرزایی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از بیماران در بیمارستان طالقانی بستری شده و مشکل خاصی ندارد، گفت: سایر مصدومان نیز به صورت سرپایی مداوا شده اند.

وی در پایان بیان کرد: هم اکنون وضعیت فیزیکی و کارکردی جایگاه تحت کنترل مدیریت بحران استانداری، نیروی انتظامی، آتش نشانی، شرکت پخش فرآورده های نفتی، شهرداری و آتش نشانی است.

کد خبر 4036586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha