محمد رضا همتی فر، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دومین همایش شورای منتخبین امور ایثارگران استان تهران با عنوان تفکر خاص در محیط کار با رویکرد تغییر در محیط کار در خدمت رسانی به قشر شاهد و ایثارگر با حضور مشاورین منتخب ایثارگران دستگاه های اجرایی استان تهران و مشاورین منتخب فرمانداری ها و شهرداری ها تابعه به مدت ۲ روز در واحد ایثارگران شهرداری بومهن برگزار می شود.
وی افزود: اهداف این همایش و کارگاه آموزشی تدوین برنامه چهار ساله در جهت ارتقاء کیفیت خدمت رسانی به قشر معزز شاهد و ایثارگر در دستگاه های اجرایی استان تهران و توام برگزاری دوره های آموزشی به صورت فصلی می باشد.
همتی فر اظهار داشت: این همایش امروز آغاز شده و به مدت دو روز با حضور نادر نصیری مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران و صمیمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ به میزبانی شهرداری بومهن برگزار می شود.
مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری تهران بیان داشت: در این دوره آموزشی با حضور مشاوران منتخب ۳ فرمانداری قرچک، ملارد و بهارستان و ۸ شهرداری منتخب بومهن، اوشان فشم، پردیس، آبسرد، شریف آباد، احمدآباد مستوفی، ملارد و پرند و ۱۴ دستگاه اجرایی منتخب تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، ادارات کل ثبت اسناد و املاک، جهاد کشاورزی، کار و رفاه اجتماعی، منابع طبیعی، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان، بهزیستی، مخابرات، آب و فاضلاب، تامین اجتماعی و اتاق اصناف استان تهران شرکت می کنند.
نظر شما