به گزارش خبرنگار مهر، هابیل درویشی در حاشیه مراسم بهره برداری از ۶۶ واگن و لوکوموتیو برقی مترو تهران و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، گفت: امروز زیر ساخت های مترو تهران بدون کمک دولت به اتمام رسیده است و وعده های دولت مبنی بر واگذاری ۲۰۰۰ دستگاه واگن تا کنون محقق نشده است.
وی افزود: اگر ما معطل تحقق قانون از سوی دولت می شدیم نمی توانستیم هیچ کدام از خطوط مترو را به بهره برداری برسانیم.
مدیرعامل شرکت هولدینگ مترو گفت: در حوزه واگن ۲۲ رام و ۱۳رام و ۴ رام و ۱۰ رام جمعا ۳۲۷ واگن قرارداد بستیم و در حوزه واگن و تجهیزان سرمایه گذاری کردیم و ۴۵۰ میلیون یورو معادل ۱۹۰۰ میلیارد تومان هزینه این سه سال واگن خریداری شده در مترو است.
درویشی افزود: هر ماه هم دو واگن را شرکت واگن سازی تهران تحویل می دهد.
وی افزود: از این ماه تا پایان سال هرچه واگن تحویل ما داده شود پول این واگن ها تحویل داده شده است. ۲۲ر رام برای خط ۳، ۱۳رام در خط ۷ و ۶ و ۱۰ رام قطار خط ۸ و ۱۲ رام برای فرودگاه مهر آباد پیش بینی شده است.
درویشی در خاتمه گفت: باید از شرکت واگن سازی مترو تشکر کرد در شرایطی که نیروی کاری به این شرکت اضافه نشد؛ واگن های سفارشی ما را تولید کردند. انشاءالله در روزهای آینده افتتاح بزرگ دیگری هم داریم.
نظر شما