پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶

استاندار لرستان:

۱۱۰۰ وام راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی در لرستان پرداخت می‌شود

۱۱۰۰ وام راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی در لرستان پرداخت می‌شود

خرم‌آباد- استاندار لرستان از پرداخت ۱۱۰۰ وام مشاغل خرد و خانگی توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان امام در لرستان با اشاره به اینکه این ستاد تاکنون ۱۲۴ میلیارد در لرستان سرمایه گذاری کرده است، اظهار داشت: در سفر روز گذشته رئیس ستاد اجرایی فرمان امام کمک های خیلی خوبی به استان شد.

وی با بیان اینکه در این توافق نامه برای مدت سه سال حدود ۷۰۰ میلیارد در لرستان سرمایه گذاری می شود، تصریح کرد: ۵۰۰ میلیارد از این اعتبار در حوزه اقتصاد، تولید و اشتغالزایی است و مابقی آن اعتبارات عمرانی است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه از این ۵۰۰ میلیارد تومان ۲۰۰ میلیارد برای مشارکت در ۲۶ طرح است که به عهده جهاد کشاورزی و صنعت و معدن است، افزود: این طرح ها باید به قید فوریت معرفی شوند.

بازوند با تاکید بر اینکه ستاد فرمان امام ۲۰ میلیارد تومان در حوزه طرح های دانش بنیان سرمایه گذاری می کند، افزود: همچنین این نهاد ۱۱۰۰ وام ۵ میلیونی را برای مشاغل خرد و خانگی در شهرستان ها پرداخت می کند.

کد خبر 4041836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha