به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به فاجعه جدید رژیم جنایتکار صهیونیستی در بیت حانون فلسطین اظهار داشت: این جنایات که یاد آور جنایات قانای لبنان بوده، نشانگر عمق قساوت و سنگدلی رهبران جنایت پیشه رژیم صهیونیستی می باشد که با هیچ معیار انسانی و بشری مطابقت نداشته و به شدت مورد محکومیت تمامی جهانیان است.
سید محمد علی حسینی هدف قرار دادن زنان وکودکان توسط رهبران جنایتکار رژیم صهیونیستی که با سکوت مقامات آمریکا توام بوده را نشانگر توطئه های مشترک آمریکا و اسرائیل در چارچوب نابود سازی نسلها وشهروندان بومی مناطق فلسطینی ذکرنموده که ناقض آشکار تمامی مفاد کنوانسیونها ومقررات بین المللی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با هشدار نسبت به سازمان ملل که نظاره گر اعمال وحشیانه و غیر انسانی رهبران رژیم صهیونیستی بوده گفت: بی تفاوتی و اهمال در قبال سلسله جنایتهای این رژیم که امروز در فاجعه بیت حانون به اوج خود رسیده است نشانگر رویکردهای مغایر با منشور سازمان ملل در ارتباط با واکنش به مسائل انسانی و مبارزه با نسل کشی و جنایات علیه بشریت قلمداد می گردد.
وی در پایان تصریح کرد: اینگونه رویکردهای تبعیض آمیز موجب بی اعتباری و تقض وظایف و مسئولیتهای ناشی از منشور سازمان ملل و حقوق اعضاء می باشد و انتظار می رود سازمان ملل با برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت و محکومیت سریع رژیم صهیونیستی تدابیری عاجل در صیانت از حقوق شهروندان و جان ومال فلسطینیان اتخاذ نماید.
نظر شما