به گزارش خبرنگار مهر، بهمن طاهرخانی روز چهارشنبه در نشست با قائم مقام وزیر نیرو و مدیران شرکت های آب و برق استا ن های قزوین و زنجان که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: دراجرای طرح شهرک گلخانه ای به مساحت ۱۰۰۰ هکتار در منطقه نودهک زمینه مدیریت منابع آبی و افزایش بهره وری در تولید محصولات کشاورزی مهیا می شود.
نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از وزارت نیرو انتظار داریم با تامین اعتبار لازم برای تسریع در اجرایی شدن شهرک گلخانه ای حمایت لازم را انجام دهند تا بتوانیم این کار را با سرعت بیشتری اجرا کنیم.
طاهرخانی اضافه کرد: در استان قزوین بویژه در منطقه تاکستان ظرفیت های بادی و خورشیدی زیادی برای سرمایه گذاری در راه اندازی نیروگاههای تجدیدپذیر وجود دارد که باید ازآنها استفاده کنیم.
وی گفت:انتقال آب از سد طالقان برای تامین آب شرب و کشاورزی کار ارزشمندی است که با جاری شدن آن در باغات تاکستان کشاورزان منطقه نیز از این نعمت الهی برای سیراب کردن باغات خود برخوردار شده و رضایت بهره برداران جلب شده است که جای قدردانی دارد.
طاهرخانی اظهارداشت: در مسیر انتقال آب حدود ۱۸ کیلومتر خاکی است که موجب هدر رفت آب می شود که انتظار داریم با لوله و کانال بتنی برای صرفه جویی در آب اقدام شود.
نظر شما