پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱

با اجرای طرح مفتاح الجنه محقق شد؛

کمک ۲میلیارد ریالی خیران زنجانی به مددجویان

کمک ۲میلیارد ریالی خیران زنجانی به مددجویان

زنجان-مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: با اجرای طرح مفتاح الجنه ۲میلیارد و۷۰۰میلیون ریالی توسط خیران زنجانی به مددجویان کمک شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان، هدایت صفری در حاشیه این دیدار بابیان اینکه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان افزود: از ابتدای امسال با ۳ هزار و۸۹۹ مددجوی زنجانی در قالب طرح مفتاح الجنه دیدار شده و کمک خیران زنجانی در این طرح نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷۷ افزایش داشته است.

وی ادامه داد: علاوه بر داشتن نیازهای مادی به لحاظ معنوی نیز نیازمند دلجویی هستند، گفت : به همین منظور طرح مفتاح الجنه با هدف دیدار با خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد و دلجویی عاطفی از آن‌ها اجرا می‌شود.

 هدف از اجرای طرح مفتاح الجنه را دیدار با خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد و بررسی مشکلات و نیازهای آن‌ها در ابعاد مختلف عنوان کرد و افزود : در اجرای طرح مفتاح الجنه از ظرفیت مسئولان و خیران برای کمک به رفع نیازهای جامعه هدف کمیته امداد استفاده می‌شود.

صفری با اشاره به اینکه اجرای طرح مفتاح الجنه موجب همدلی برای رسیدگی به خانواده‌های نیازمند نیز می‌شود ، ادامه داد : با اجرای طرح مفتاح الجنه به‌منظور دیدار با خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد گفتمان واحد در حوزه فقرزدایی و دستگیری از نیازمندان در جامعه به وجود می‌آید.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان افزود: حضور در منازل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و مشاهده مشکلات و نیازهای خانواده‌ها موجب جریان سازی در جامعه برای خدمت‌رسانی مؤثر به نیازمندان می‌شود.

صفری دیدار با خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد را موجب آشنایی مسئولان و خیران با مشکلات موجود در این خانواده‌ها دانست و گفت : این اقدام زمینه لازم برای ادای مسئولیت اجتماعی مدیران و آحاد مختلف جامعه در قبال نیازمندان را فراهم می‌کند.

وی یکی از اهداف اجرای طرح مفتاح الجنه را رفع مشکلات موجود در خانواده‌های تحت حمایت با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی خیران و دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و افزود : یکی از دستاوردهای مهم اجرای طرح مفتاح الجنه افزایش مشارکت خیران در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد در حوزه محرومیت‌زدایی است .

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با ارائه گزارشی از اجرای طرح مفتاح الجنه در این استان، ادامه داد : در قالب طرح مفتاح الجنه  خیران و مسئولان استانی و شهرستانی با تعداد ۳ هزار و ۸۹۹ خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان دیدار کرده و تفقد و دلجویی عاطفی از این خانواده‌ها به‌عمل‌آمده است .

صفری از کمک دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریالی خیران و مسئولان استان زنجان در قالب طرح مفتاح الجنه به مددجویان تحت حمایت این نهاد خبر داد و اظهار کرد : میزان مشارکت خیران زنجانی در طرح مفتاح الجنه تا پایان تیرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷۷ درصد افزایش داشته است .

وی به اجرای طرح مفتاح الجنه در طول سال و مناسبت‌های ویژه نیز اشاره کرد و افزود : برنامه‌ریزی‌شده است در دهه کرامت با۳۵۰ خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مختلف و خیران زنجانی دیدار شود .

کد خبر 4044400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha