پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳

معاون عملیات فرمانده انتظامی استان مرکزی:

۵۰ سارق در عملیات پلیس مرکزی دستگیرشدند/ کشف ۲۰فقره سرقت از منازل

۵۰ سارق در عملیات پلیس مرکزی دستگیرشدند/ کشف ۲۰فقره سرقت از منازل

اراک- معاون عملیات فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در عملیات دو روز گذشته پلیس در استان مرکزی، ۵۰ سارق دستگیر شده و به ۵۱ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، سیامک قاسمی اظهار داشت: طی ۴۸ ساعت گذشته ۵۰ نفر سارق در استان مرکزی دستگیر شدند که در اعترافات خود به ۵۱ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.

معاون عملیات فرمانده انتظامی استان مرکزی با تقدیر از مشارکت شهروندان در انجام موفقیت آمیز ماموریت های مختلف پلیس بیان کرد: کشف ۲۰ فقره سرقت از منزل، مغازه و اماکن خصوصی، کشف سه دستگاه خودرو، شش دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه دوچرخه سرقتی و کشف ۱۴ فقره لوازم و محتویات داخل خودرو و...بخشی از دستاوردهای پلیس استان در اجرای این طرح بود.

قاسمی در پایان با اشاره به تحویل متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی، از شهروندان خواست تا هرگونه مورد مشکوک را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به اطلاع پلیس برسانند تا در کمترین زمان با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

کد خبر 4044583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha