پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان:

بحران کم آبی یکی از چالشهای زیست محیطی و امنیتی آینده خواهد بود

بحران کم آبی یکی از چالشهای زیست محیطی و امنیتی آینده خواهد بود

بندرعباس - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان گفت: بحران کم آبی یکی از چالش های عمده زیست محیطی و امنیتی در آینده نزدیک است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا احمدی منش ظهر سه شنبه در جلسه طرح ارتقای توانمندی نظام نظارت انتظامی و بازرسی از منابع آب استان هرمزگان بیان داشت: بحران کم آبی یکی از چالش های اساسی استان بوده و لذا سازمان ها و ادارات مسئول در تأمین آب شرب و کشاورزی با ارتقاء گشت های بازرسی و نظارتی در دشت های سراسر استان از تصرف غیرقانونی بستر رودخانه ها و حفر چاه و بهره برداری غیرمجاز منابع آب جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه خشکسالی دودهه اخیر در استان به شدت منابع آب استان را تقلیل داده گفت: متأسفانه عده ای ناآگاهانه و بصورت غیرقانونی با برداشت از منابع آب زیرزمینی سعی در حل این نقیصه برای رفع مشکل شخصی خود دارند در صورتیکه این اقدامات خلاف مقررات، مشکلات استان را برای سالهای آینده در بخش های کشاورزی و شرب دوچندان خواهد کرد.

این مقام قضایی اختلافات برسر آب را از موضوعات گریبانگیر دادگستری و مراجع انتظامی و امنیتی در سالهای آینده دانست و گفت: اگر از منابع آب به خوبی صیانت نگردد با مخاطرات شدید زیست محیطی و معیشتی در آینده ای نه چندان دور مواجه خواهیم شد.

وی افزود: دادگستری کل استان به منظور جلوگیری از بحران کم آبی و تأثیرات آن در معیشت و زندگی مردم با هرگونه قصور و تخطی از وظایف قانونی در حفظ و صیانت منابع آب از سوی سازمان های مسئول قاطعانه برخورد خواهد کرد.

کد خبر 4047328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha