پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۵

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب:

۷۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال عملیاتی شد

 ۷۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال عملیاتی شد

میناب - مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب گفت: ۷۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال عملیاتی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از علوم پزشکی هرمزگان، محمدرضا حسینی زینلی بیان داشت: بخشی از ۷۵ پروژه عمرانی میناب مشتمل بر ۴ مرکز سلامت جامع، ۴ پایگاه بهداشتی و ۲۰ خانه بهداشت، ۲ پایگاه اورژانس بین جاده ای،  ۱۴واحد زیست پزشک و دندانپزشک، ۹ واحد زیست ماما و ۶  واحد سرایداری، مرکز درمان بستر توکهور، آموزشگاه بهورزی، آزمایشگاه مرکزی، مرکز پست پاسیو مالاریا، پروژهای توسعه اورژانس، بلوک زایمانی، ۱۰ واحد مسکونی متخصصین، مرکز غربالگری سرطان و کلینیک تخصصی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب می باشند که به منظور سهولت و افزایش دسترسی اقشار مختلف مردم به خدمات بهداشتی و درمانی، با هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی افزود: در نهضت تحول سلامت شهرستان میناب علاوه بر پروژه های عمرانی مذکور، کلینیک تخصصی دندانپزشکی شهری با توجه به نقش بهداشت دهان و دندان در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و نیاز مردم شریف شهرستان احداث و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد .

حسینی گفت: هدف از جشنواره عمران سلامت در راستای طرح تحول در نظام سلامت و با محوریت ارتقاء سطح کمی و کیفی در امور عمرانی حوزه سلامت و به منظور اطلاع رسانی و آگاهی عمومی از پروژه‌های عمرانی و تأثیر مستقیم آن بر تسهیل خدمت رسانی به آحاد مختلف مردم در بخش سلامت، کاهش هزینه‌ها، افزایش دسترسی به خدمات سلامت و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی است.

کد خبر 4050872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha