به گزارش خبرنگار مهر، فرید محبی ظهر دوشنبه در نشست خبری افزود: از این تعداد ۵۴۵۰ مسکن در حوزه روستایی و ۱۰۰۰ مسکن در حوزه شهری است، که اقدامات لازم در این راستا در حال انجام است.
محبی عنوان کرد: با سفر رئیس کمیته امداد کشور به استان، شش میلیارد تومان مصوبه از محل این سفر به استان اختصاص یافت.
وی افزود: ۱۰۰ میلیارد تومان مصوبه وام اشتغال بانکی نیز برای جامعه هدف عملیاتی می شود که ۵۰ میلیارد تومان آن مصوب شده و سایر اقدامات نیز انجام خواهد شد.
محبی با اشاره به خدمات رسانی در مناطق محروم عنوان کرد: مناطق با ضرایب محرومیت ۷.۸.۹ در اولویت اول خدمات رسانی هستند.
وی با اشاره به طرح محسنین گفت: با فراخوان طرح محسنین ۷۵۰۰ شماره تلفن دریافت شد، که پس از پیگیری ها مشخص شد که ۹۵ درصد این ظرفیت غیربومی است.
مدیرکل کمیته امداد استان عنوان کرد: امداد فرا جناحی عمل می کند و وارد مباحث سیاسی نمی شود و تنها به مسائل و مشکلات جامعه هدف می پردازد.
وی افزود: ارتباط امداد با همه دولت ها وجود داشته و با دولت فعلی نیز همکاری های مناسبی برای کاهش فقر، آسیب ها و رفع مشکلات و دستیابی به برنامه ریزی ها دارد.
محبی با اشاره به افزایش مستمری افراد تحت پوشش تصریح کرد: با تلاش رئیس کمیته امداد و پیگیری ها و همکاری دولت و مجلس افزایش این مستمری محقق شد.
وی با اشاره به روز خبرنگار تصریح کرد: رویکرد تعاملی خوبی بین اصحاب رسانه و کمیته امداد استان حاکم است.
محبی بیان داشت: کمیته امداد در حوزه های مختلف اجتماعی و فرهنگی نیز فعالیت می کند و توانمند سازی فرهنگی و اجتماعی نیز توسط کمیته امداد عملیانی می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان گفت: سرریز آسیب های اجتماعی در کمیته امداد و بهزیستی است و مدیریت در حوزه امداد، مدیریت در چالش است و روزانه با چالش های مختلفی روبه رو است و برای حل مشکلات این حوزه نیز تلاش می کند.
وی با اشاره به خانوارها و افراد تحت پوشش کمیته امداد عنوان کرد: ۲۹ هزارو ۷۱۹ خانوار به تعداد ۷۰ هزار نفر تحت پوشش حمایت و مستمری کمیته امداد هستند.
محبی همچنین تاکید کرد: ۳۶۰۰ خانوار به تعداد ۱۲ هزارو ۶۰۰ نفر به صورت تکی و چند خدمتی، خدمات را دریافت می کنند.
مدیر کل کمیته امداد استان گفت: ۱۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد است که بیشترین این تعداد در شهر لنده با ۲۱ درصد و کمترین آن در شهر گچساران با سه درصد است.
وی افزود: ۷۵ درصد جمعیت تحت پوشش روستایی، ۲۳ درصد شهری و ۲ درصد عشایری است.
نظر شما