به گزارش خبرنگار مهر، در آئین گشایش هفتمین مجمع عمومی انجمن مجالس آسیایی برای صلح پس از سخنرانی رئیس ششم این اجلاس، غلامعلی حداد عادل ریاست مجمع عمومی هفتم را بر عهده گرفت و آغاز اجلاس رسمی را اعلام کرد.
حداد عادل پس از تحویل گرفتن ریاست جلسه طی سخنانی از کسانی که برای شرکت دراین جلسه به تهران آمدند، قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: اجلاس هفتم مجالس آسیایی برای صلح با موفقیت همراه باشد و دستاوردهای خوبی برای کشورهای عضو به ارمغان آورد.
حداد عادل، ضمن تقدیر از زحمات رئیس مجلس تایلند که ریاست اجلاس ششم را بر عهده داشت، از همه کشورهایی که درسالهای گذشته با میزبانی این اجلاس راه را برای آینده هموار ساخته اند نیز تقدیر کرد.
وی درپایان خاطر نشان کرد: در دوروز گذشته شورای اجرایی انجمن مجالس آسیایی وشورای عالی مشورتی این انجمن با همکاری همه روسای مجالس مذاکرات سودمندی انجام دادند که گزارش آن در اجلاس ارائه خواهد شد.
پس از اعلام رسمی آغاز جلسه، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران سخنرانی خود را آغاز کرد.
نظر شما