به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احمد طاهری در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان ایرانشهر در راستای مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ با استفاده از اقدامات اطلاعاتی و شگردهای خاص پلیسی، از قصد قاچاقچیان برای انتقال مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از مرزهای جنوب شرقی به شهرستان ایرانشهر مطلع شدند.
وی افزود: پس از هفته ها تلاش و اقدامات شبانه روزی، بامداد امروز سه دستگاه خودرو متعلق به اعضای این باند در محورهای فرعی شهرستان شناسایی و به طور نامحسوس تحت کنترل قرار گرفتند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: قاچاقچیان مسلح پس از ورود به کمین یگان های عملیاتی پلیس، به صورت مسلحانه با آنها درگیر شده و پس از یک ساعت درگیری مسلحانه، یک قاچاقچی به هلاکت رسید و سوداگران مرگ که توان مقابله با پلیس را نداشتند با به جا گذاشتن خودروها و سلاح و مهمات خود از منطقه متواری شدند.
جانشین فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان با اشاره به پاکسازی منطقه درگیری، گفت: ماموران در بازرسی از خودروهای به جا مانده از قاچاقچیان مقدار ۳۰۵ کیلو و ۴۰۰ گرم موادمخدر از نوع حشیش و تریاک را کشف کردند.
وی با اشاره به اینکه تلاش پلیس برای دستگیری قاچاقچیان مسلح همچنان با جدیت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: امروز با اشراف اطلاعاتی پلیس در تمام نقاط استان، هیچ نقطه امنی برای سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت جامعه وجود ندارد.
نظر شما